en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Tuesday, April 7, 2020

Suk. Dagen derpå: I går Mette Frederiksen fortalte om hvordan vi langsomt så småt bør åbne lidt op og få enkelte af samfundets hjul igang igen. Det sker bla med de små børn der nu skal tilbage i vuggestue – og folkeskolebørn frem til 5. klasse ligeså.

Og straks flyver white trash-forældre til tastaturet og begynder at oprette facebook-grupper om at deres lille karl-emil tilhvertifald ikke skal tilbage til virkeligheden og være prøvekanin for regeringens covid-19-forsøg.

Man bliver satme så træt i knolden. Jeg er helt sikker på at samtlige forældre der melder sig ind i alle de her lorte-grupper på facebook også er medlem af gruppen hvor man er helt overbevist om at det er 5G-netværket der spreder corona!

Fat nu bare at der ligger glimragende argumenter bagved analysen og at I, ja, jer white-trash-forældre, ikke på nogen måde har de forhåndenværende analyser, beregninger og dokumenter der ligger til grund for regeringens udfald. Ja! I kender jeres børn bedst, men I aner intet om samfundet og analysen heraf. Hvad med at vi overlod den del til nogen der faktisk havde styr på det modsat jer der ikke aner en tødel om hvad de laver på Statens Serum-institut og i Sundhedsstyrelsen. ‘Skomager! bliv ved din last’ som man siger. Det kunne lige så godt ha været 'White trash… hold din mund og lad dem der ved noget om vira føre ordet for du ved nada!’. Hvis vi skal lytte til dig går samfundet i bakgear.


Jeg føler mig iøvrigt ret overbevist om at det er samme white trash-familie der også tror på at C-vitaminer og vinterbadning kan hindre corona. Måske de også har meldt sig ind i facebook-gruppen for folk der tror at det er 5G-netværket der spreder corona.

Tuesday, April 7, 2020 6:34:17 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | white trash
Navigation
Archive
<April 2020>
SunMonTueWedThuFriSat
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2020
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 24
This Year: 24
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 2
Themes
Pick a theme:
All Content © 2020, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)