en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Tuesday, February 2, 2021
Endnu et ofre har måtte lide døden i det efterhånden latterlige, men gennemsyrende fænomen omkring krænkelsesparathed. Nogen, højst sandsynlig fra woke-generationen har fundet ud af at det billede der er trykt på emballagen til Tørsleffs vaniljebøtter, iøvrigt siden 1935, er racistisk. Jeg gentager den lige: billedet er åbenbart racistisk!

Manden på billedet er en elefantpasser der kom til Aalborg Zoo med to elefanter fra Colombo. Dette skete i 1935 og tegneren Henrik Laub valgte at forevige elefantpasserens ansigtsudtryk som kom til at pryde emballagen. Det er et super flot motiv og klassificere som kunst der senere er lavet til plakat. Flot emballage. Flot plakat.

Om jeg begriber hvor det racistiske eller bekymrende i dette motiv er. Jeg er så træt af woke-generationen der ser røde flag overalt. Manden er fåkking elefantpasser. Der er intet racistisk i dette. Det er ikke engang reference til kolonitiden. Hold kæft hvor var der mange der var sorte i 1935. Og hold kæft hvor var der mange der var hvide i 1935. Og hvorfor må man ikke ha' et billede af en sort mand på en emballagebøtte? Hvis det nu var en hvid mand der var elefantpasser og afbilledet på bøtten, var det så et problem? Isåfald så har vi et voldsomt problem (istedet for bare et problem).

Der er satme mange produkter der har påtrykte billeder på emballagen af alt muligt ligegyldigt. Man kan diskuttere hvor relevant en elefantpasser er på en vaniljebøtte, men det er satme et flot billede og jeg fatter ikke at woke-generationen partout skal have lov til at ødelægge alt. De burde satme sættes på plads.

Af samme grund skrev jeg til Tørsleff og orienterede dem om at jeg aldrig ville købe deres vaniljepulver mere førend elefantmanden kom tilbage.

Tuesday, February 2, 2021 1:21:08 PM UTC  #    Comments [0] -
krænkelsesparathed | vrøvl | woke-generationen
Navigation
Archive
<February 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28123456
78910111213
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)