en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Wednesday, February 24, 2021
Jakob Elleman betragtede sig i går som 'udsmidt' fra forhandlingerne om slækning af restriktionerne. Og det er givet vis korrekt. Hvis det er korrekt hvad han sagde da han kom ud fra forhandlingerne ift de krav Venstre havde, så tænker jeg at jeg også ville ha smidt ham ud hvis jeg var medister.
Oppositionen har igen indtaget sin plads: 'vi vil det modsatte uanset om det er ukonstruktivt'. Bevares -  der skal altid være plads til ideologi og politiske farver; det er jo det der skaber et demokrati, men at være Rasmus Modsat bare 'fordi' har jeg ikke meget tilovers for og derfor bliver man så også smidt ud.
Der er ingen der skal og kan kunne konkurrere mod videnskaben. Mødre der mener at nu er det altså tid til at lille Gurli kommer i skole, eller Bente der snart mener at nu må hendes frisør-sallon da forhelvedet  snart få lov at åbne, alle står de op imod videnskaben som indtil videre har fået os igennem corona sådan forholdsvist godt. Politikerne har være ude og rose matematikerne og diverse forskere for at ramme 100% bulls eye i forudsigelser udfra et hav af parametre. Det at kunne forudsige præcise modeller er et enormt stærkt matematisk værktøj og det voldsomt nødvendigt at vi anvender det i så stor udstrækning som muligt og ikke falder til patten og begynder at åbne op bare fordi Venstre og blå blok vil lege Rasmus Modsat eller at Bente snart er træt af at hendes frisørsallon er lukket.

Iøvrigt har SF vendt på en tallerken og mener nu at der er for meget krise til at kunne åbne op som de ellers annoncerede at de ville forlange sammen med blå blok.

Jeg betragter Venstre og blå bloks tilgang som rent politisk drilleri der ikke skal tages meget seriøst. Og jeg vil give Rosenkrantz-Theil ret i at det er for useriøst at komme og forlange genåbning midt i en krise. Man får næsten lyst til at spørge om blå blok overhovedet er klar over hvilken planet de er på.

Wednesday, February 24, 2021 8:37:59 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | vrøvl
# Monday, February 22, 2021
Jeg faktisk rimelig træt af åndsbollede personage der efter 4 dage med fine tal kræver genåbning NU! Og der plejer ikke at gå ret mange timer fra Sundhedsstyrelsen har opgivet smittetallene for corona til at den første erhvervsdrivende står klar og siger at deres branche overhovedet ikke vil volde problemer.
Nu er der så bare sket det at den kollektive hjerneblødning har ramt SF der nu sammen med oppositionen har et flertal uden om regeringen. Det ene spørgsmål som ingen svare på er: 'hvordan forholder man sig til at corona er totalt ligeglad?'. For corona er, muligvis overraskende for knaldperler og politikere med hjerneblødninger, totalt ligeglad med om du hedder Bente og har en frisørsallon eller Tina og har en negle-beauty-shop. Corona skal nok gøre sit for at smitte med lynets hast alligevel. Se bare på Kolding der på 1 uge er gået fra at være mønster-kommune til nu at være den med de højeste smittetal.
Folk på dælme snart lære at det her er en kollektiv øvelse uden undtagelser. Lyt nu forhelvedet efter istedet for den her massepsykose om at 'min lille lokale negle-sallon virkelig ikke gør det værre'. Pak dit lort, luk din butik ned og lad os løse det her sammen istedet for at insistere på at lige præcis dine børn eller dit erhverv bør undtages. Jeg brækker mig! Det er sgu da heller ikke sjovt for os andre.

Monday, February 22, 2021 2:07:04 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | klaphat | politik | politisk makværk | SF
# Wednesday, February 10, 2021
Der har været en del i medierne omkring hospitalsdirektører på Sjælland der på mystisk vis pludselig er blevet vaccineret.
En af direktørerne har selv sagt at 'der var ikke flere at stikke i', formuleret på en anden måde: hætteglasset ville gå til spilde hvis han ikke blev stukket. Og samtidig har han argumenteret at han ser sig selv som en meget vigtig person der leder et helt hospital som en hærfører i krig så at han blev vaccineret var nødvendigt. Meget poetisk og malerisk iøvrigt.
Man kan så diskuttere om den skideballe han har fået er lige så poetisk og malerisk. Region Sjællands regionsråd har sendt en skideballe til de 14 hospitalsdirektører der har ment at de da skulle have vaccinen foran alle andre fordi hætteglasset ikke skulle gå til spilde nu hvor der alligevel ikke var frontpersonale ved siden af som kunne få vaccinen (en påstand som er blevet modsagt af netop frontpersonale).

Dejligt når direktører bliver irettesat.

Historien kan findes her https://ekstrabladet.dk/nationen/foerst-fik-direktoerer-vaccine-nu-faar-de-kaempe-skideballe/8469124

Wednesday, February 10, 2021 5:50:09 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | klaphat | politik | politisk makværk | vrøvl
# Tuesday, February 9, 2021
Jeg forstår det ikke helt.
AstraZeneca har lavet den her vaccine med en effektivitet omkring 60%. Det er vel også fint nok på sin vis men er det så også det? AstraZeneca ligger på ca 60% mens moderna og pfizer/BioNtech er på ca 90%. Forskere har været ude og sige at man nok ikke helt kan sammenligne effektivitets-procenten da forsøgene har været forskellige.

Læg dertil oven i at et sydafrikansk studie der netop er offentliggjort hvor 3.000 personer fik placebo og 3.000 andre fik AstraZeneca viste at ca lige mange fik covid19. Så AstraZenecas vaccine har ingen effekt på den sydafrikanske mutationer. Dertil kommer så også at forskere har været ude og sige at det ikke er en god ide at shoppe vacciner forstået på den måde at man først tager AstraZeneca og så måske bagefter tager en pfizer/BioNtech.

Samtidig kunne man i sidste uge læse at den engelske mutation over i England nu havde muteret sig selv til den såkaldte brasilianske mutant. Med andre ord så muterer covid konstant og det er blot et spørgsmål om tid før vi ser den sydafrikanske variant i Danmark. Og gæt hvem der så lige så godt kunne ha fået placebo? jeps! alle dem der tog AstraZeneca's vaccine.
For Sydafrikas vedkommende betød det iøvrigt at de stoppede vaccineprogrammet.

Og hvor stiller det os så? jeg skal muligvis inden for overskuelig fremtid til Sydafrika da vi er opskrevet som adoptanter. Jeg tror ikke jeg vil takke ja til AstraZeneca's vaccine - ifølge forsøget nævnt ovenover kan jeg lige så godt tage placebo.

Som forsvar skal det dog siges at AstraZeneca som de andre vacciner også formår, gør et evt sygdomsforløb med corona mildere. Så i bund og grund forhindrer vaccinen de trælse forløb og eftersignet, også som de andre vacciner, forhindrer den død.

Den anden side af sagen er at Seruminstituttet nu er begyndt at drive politisk kampagne når de er ude og sige at AstraZenecas vaccine er fantastisk. Det runger jo lidt hult. Og det er grimt og det skal de holde sig fra. Istedet skulle de tage og snakke om tal, statistik mv så man kan blive oplyst. Det tangerer nærmest lobby-arbejde at høre dem udtale sig i øjeblikket. Men jeg forstår det da godt... hvis Seruminstituttet gik ud og sagde at der var to kvaliteter af vaccinen så er det klart at de vil brænde inde med AstraZeneca - og det er sikkert meget dyrt og kan skubbe hele vaccine-planen en del.

Lad politikerne om at lave sundhedspolitik, så lader vi Seruminstituttet om at lave sundhed. Sådan burde det være.

Tuesday, February 9, 2021 11:35:49 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | vrøvl
# Thursday, February 4, 2021
Det er underlige tider vi lever i. Folks hjerner slår fra derude i det ganske danske - og egentlig også i das Umwelt.
TV2Nyhederne i går var spækket med hypotetiske nyheder. Værten lagde ud med at fortælle at 'I aften kommer nyhedsudsendelsen til at handle om hvad der kan gå galt hvis genåbningen sker for hurtigt'. Okay! så vi taler altså om hvad der potentielt kan gå galt hvis politikerne potentielt åbner op om hvad - uuuhm - 3 uger?
Magen til ligegyldige nyheder. TV2-journalister tager så igen rundt og interviewer en masse folk der mener at lige præcis deres arbejde og deres børns skole-whatever snart bør genåbne. Argumentet? det udebliver! Men er det vigtigt? JA!. Det er sgu ikke det der er på indersiden af kraniekassen folk anvender mest af i disse dage.

På samme måde i snakken om vaccinepas. Det er jo en glimrende ide fordi det vil gøre en genåbning af de større events mere mulig. Det gælder cafeer, restauranter men også de helt store som fx festivaller og koncerter vil helt sikkert kunne bruge vaccinepasset. Det er en super god ide. Ved siden af står de 21% af danskerne som ikke vil ha et vaccinepas. Det er totalt mopset og råber alle 'hvad med lille mig'. Når man spørger dem om hvorfor de ikke vil ha vaccinen så er svaret oftest at 'staten skal satme ikke bestemme over mig - jeg har min frihed til at bestemme over mig selv'. Godtså! du har hermed lige benyttet dig af din frihed til at afskære dig selv fra os andre. Og derved opnås et A og et B-hold. Hvis folk benytter sig af deres personlige frihed til at sige nej til vaccinen så må de også acceptere deres valg - det ligger inddirekte i begrebet om 'personlig frihed til at bestemme'. Og hvor længe mon vaccinepasset vil have sin berettigelse? Når corona-niveauet kommer langt nok ned og vi kommer ned på 1-cifrede antal dagligt smittede så tvivler jeg på at vi gider snakke om vaccinepas mere.

Samtidig tænker jeg også at det står soleklart at vaccinen på ingen måde er lavet med den mission at krænke folks personlige frihed. Vaccinen er lavet 100% for sunhedssektoren skyld. Hvis covid19 kunne håndteres af sundhedssektoren, på hospitalerne mv, og der var en reel behandling der gjorde at covid19-forløb bare blev som en hovedpine man kunne få væk med et par panodiler, så ville man jo heller ikke opfinde en vaccine og sætte et så stort apparat igang. Årsagen er til at man opfinder en vaccine er jo netop at undgå at sundhedssektoren overløbes og i værste tilfælde begynder at få impact på alle andre sygdomsforløb - folk der ikke kan indkaldes til kræftpakkebehandling fordi der simpelthen ikke er personale, folk der ikke kan opereres pga manglende personale, akut modtagede trafikuheld der ikke kan behandles pga manglende personale osv. Vaccinen er i bund og grund lavet for at understøtte samfundets sundhedssektor. Og det ville være en katastrofe hvis sundhedssektoren blev lavet om til en ren covid19-sektor.

Jeg er godt klar over at vaccinepasset vil skabe A og B-hold. Men det er også meningen. Og jeg risikerer selv ikke at kunne bruge min NorthSite2021-billet fordi jeg muligvis ikke når at blive vaccineret inden. Men sårn er det! Der er ikke meget at gøre ved det.

Thursday, February 4, 2021 8:34:00 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | vrøvl
# Monday, February 1, 2021
Jeg har egentlig så meget lyst til at bruge krudt på det. Men der findes klaphatte der nu er ved at samles for kollektivt at udstille deres idioti og lave IQ. Bevares! enhver retarderet skal da have lov til at slå på tromme. Men på et tidspunkt tænker jeg også at nu har vi lissom hørt jer. Kunne I ikke tage og finde et andet sted at være dumme sammen?
Jeg skal dog blankt indrømme at jeg er overrasket over at så mange idioter har fundet sammen i Aarhus. Men okay! ifølge nyheder mv så er der blevet kørt læssevis af busser ind fra hele landet.

Og når nu vi er ved pointen så svarer Reddit jo på alt:

Monday, February 1, 2021 10:20:16 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | det er sjovt! grin! | en skør skør verden | klaphat | vrøvl | white trash
# Wednesday, January 27, 2021
Så landede holdkæft-bolchet lige direkte i munden på landsformanden for minkavlere og Venstre.
Taktisk sparket ind i gabet på de to ovenstående har socialdemokratiet lukket kæften på dem begge.
18,8 mia i erstatning til minkavlere. Regionalformanden for minkavlere i vestjylland (var det vist) var ude at sige at han da gerne havde set en højere erstatning, men at han da var tilfreds med beløbet. Nåh!
DR Nyheders økonomiske journalist fortalte at beløbet er givet udfra tabt arbejdsfortjeneste i 10 år. 10 fucking år!!! Hver dansker betaler 3.000 kroner for kollektivt at nå de 18,8 mia. Langt de fleste minkavlere vil når erstatningen er udbetalt stå med et plus på bankbogen på mellem 3 og 4 mio kroner. Dvs gælden er væk og de kan nu gå ud og handle for 3-4 mio kroner. De få hvor gælden ikke bliver betalt af erstatningen skal nok forvente gældssanering. For når man alligevel trækker 18,8 mia op af statskassen tænker jeg ikke det er umuligt at statskassen bare gældssanerer nu man alligevel bare tager den 'på beløbet' som det hedder for os andre.

Det er uhørt at staten kompenserer for tabt arbejdsfortjeneste i 10 år. Det er sindssygt! Selvfølgelig skal minkavlere erstattes for at staten har lukket deres erhverv - ehm - for har staten så egentlig det? Formanden for minkavlerne kom i et interview til at sige at nu havde de fleste minkavlere jo alligevel kørt alle deres bedste avlsdyr til Polen... vi lader den lige stå... avlsdyr er sendt til Polen? Smart? Tjek!

Så hvad er der reelt set at erstatte hvis avlsdyrene, og dermed overlevelses-forsikringen for dansk minkavler-erhverv alligevel befinder sig i Polen (og let kan transporteres tilbage og være med til opdræt af ny bestand)? Ja jeg spørger bare.

For mig lyder det som om 18,8 mia er totalt overdrevet erstatning til et erhverv der om få år kan komme ud af skyggen via avlsdyrene i Polen.
Anlægssummen for Storebæltsbroen var 26 mia. Vi giver en næsten komplet Storebæltsbro til et helt erhverv.

Og så udestår hele snakken om hvad så med de andre erhverv som enten lider, er tvunget i knæ, eller er lukket?

Wednesday, January 27, 2021 9:38:10 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | socdem-fnidder
# Wednesday, January 20, 2021
Hvor er det egentlig trist at nyhederne på DR og TV2 efterhånden kun består af 1) dagens coronatal oplæst, 2) en ny gruppering der føler at de præcis nu bør undtages corona-restriktioner, 3) en ny gruppering der vil rykkes frem i vaccine-køen, 4) vejrudsigten.

Der er sågar lameass borgerforslag (https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06469) hvor folk der åbenbart ikke fik nok sendetid i nyhederne nu brækker sig på borgerforslag.dk om at de altså helt seriøst mener at de selv skal undtages for corona-restriktionerne. Min bare røv!
I den forbindelse vil jeg gerne komme med anekdote fra det virkelige liv hvor Christine Cordsen, journalist på DR, spurgte vores allesammens helt Brostrøm, om det ikke gav mening at pædagogmedhjælperne skulle foran i vaccine-køen. Til det svarede Brostrøm: 'hvem skal så vige pladsen for pædagogmedhjælperne?'. Et yderst relevant svar som kan trækkes ned over mange af de klaphatte der mener deres agenda er vigtigst. Man kunne også omformulere spørgsmålet lidt: 'hvem i samfundet skal vige pladsen så netop du kan blive undtaget corona-restriktionerne?'. Personligt vil jeg sgu da ikke acceptere at højskoler og efterskoler får særbehandling på bekostning af mig og alle mulige andre. Corona er et kollektivt problem der rammer os alle - ikke kun 'nogle'. Og det er der så åbenbart mange tonedøve mennesker der ikke helt forstår. Gud bedre det!

Wednesday, January 20, 2021 12:21:53 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | politik | vrøvl | corona
# Friday, May 15, 2020

Jeg er holdt op med at se nyheder på TV!

Jeps! Den er god nok!

Jeg er nemtlig _så_ træt af at høre på hvordan diverse journalister forsøger at grave åndssvage grupperinger i befolkningen op, putte en mirkofon op i kæften på dem og spørge dem hvad de mener om at deres gruppering ikke kan få lov til at selvrealisere.

Jeg er så træt af alle de ego-hoveder og white-trash ude i befolkningen der mener at »nu må det satme snart være nok med det der corona!«. Det tager max 5 sekunder at vende tanken om det overhovedet er realistiske krav – men næææhnej… det er sgu da ikke meget forlangt at sige »ja det er fint! men overvej lige om corona er totalt ligeglad med at du føler dig understimuleret«.

Jeg er rystet i min grundvold over journalisters tilgang.

Først var det 6-9. klasserne: alle forældre er nu så trætte af deres børn så de VIL, død og pine, ha dem tilbage i folkeskolen – uanset om der er corona, pest eller ebola. Og journalisterne propper den ene mirkofon efter den anden op i kæften på disse forældre. For de skal sgu da ha lov til at brokke sig. Og Kaare Quist er mindst lige så skeptisk når han summerer op. Jeg brækker mig.

Ugen efter er det de ældre på plejehjem der får mikrofonen: ja for man kan jo dø af kedsomhed og det er sgu da også åh-så-synd for dem at de ikke har familien til at kunne komme på besøg. Og rationalet er jo stadig helt væk: corona er sgu da pisse ligeglad. Men de ældre: næææhnej. Det skal fandme ha besøg – uanset om de så får corona og dør! og også her propper den ene journalist efter den anden gerne fyrre mikrofoner op i snuden på både den ældre og alle pårørende så de kan udtale sig om hvor skrækkeligt det er for Marie Amalie der nu har siddet på plejehjemme i halvanden måned mens barnebarnet Oliva Emilia har trisset rundt derhjemme uden at kunne smitte komme på besøg hos bedste.

Ugen efter er det noget så random som zoologisk have. De må ikke åbne. Eller det må de faktisk godt ifølge loven men ministeren mener noget mellem linjerne. Og igen kører journalisterne ud på gaden og interviewer en gennemsnitlig tyk dansker: »hvad synes du om det« og pølse-Henning svarer selvfølgelig, nærmest castet, »vi vil fandme i zoo! og det skal være nu! bum!«. Kaare Quist samler igen op i en lettere tilranet omgang påtaget medlidenhed hvor han blot omskriver pøle-Hennings kommentar til rigsdansk.

Ugen efter kommer turen så til ARoS (Aarhus' kunstmuseum) hvor direktøren siger på åben skærmen »jamen vi åbner altså bare«. Mirkofoner op i snuden på diverse igen. Alle vil gerne på ARoS. Ministeren siger dagen efter »det er super! ARoS kan forvente dagbøder af 150.000 kroner såfremt de åbner«. ARoS forbliver lukket.

Ugen efter er det det synderjydske mindretal der er ved at få pisset i kog. Nogle danskere bor nemlig på den anden side af grænsen og de er ved at være godt gale i skralden over at de ikke kan komme ind i Danmark. For hvorfor helvedet kan de ikke det når hele synderjylland har vist sig at være corona-frit? Endelig en journalist der på P1, under et interview med den lokale sprøjte-journalist, siger »nu er det jo nok ikke jer man frygter – Tyskland og resten af verden kan jo komme ind hvis man åbner grænsen til Tyskland«. Brilliant argument! Men det er ifølge sprøjte-journalisten bare ikke godt nok! De vil fandme ind i Danmark vil de!

Ingen der fremhæver egne behov over seriøsiteten i corna-nedlukket bør overhovedet kunne få tildelt en mirkofon. Jeg er uforstående overfor mediernes håndtering og enorme tendens til mikrofon-holderi overfor lokale klaphatte der har egocentriske behov. Vi har indtil videre undgået overrendte hospitaler. Dødstallet er lavt. Mine damer og herre. Det er ikke kommet ud af det blå – der er en årsag til de gode tal.


Fat det nu!

Friday, May 15, 2020 4:00:50 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | klaphat | white trash
# Sunday, April 26, 2020

Hvor er jeg træt af at høre på folk og fæ der mener at de har den helt præcise løsning til hvordan corona-krisen skal løses og Danmarks vej mod en exit. For hvis der er noget der er klart så er det at samtlige danskere er verdensmestre i at være selvudråbt ekspert med kendskab til alt – bare giv os fem minutter så kan vi meningsdanne om stort set alt. Corona-krisen er ingen undtagelse: alle ved lige præcis hvordan der skal lukkes op, hvad der skal lukkes op og i hvilken rækkefølge.


Selv på P1 Bagklog (som forsøger at se ugen-der-gak i et sarkastisk-seriøst perspektiv) opfordrede man lytterne til at skrive ind med forslag til hvordan vi lukkede op. Hold nu kæft! Stop jer selv! Det er hverken mig eller min nabo eller den white trash-middelkvinde der skal mene noget. Det er håbløst at høre på. Kvinden i slut 30'erne der kun tænker på sine børn og gerne vil ha at skoler og daginstitutioner åbner. Eller pensionistens datter der ihvertfald synes at nu må man satme snart tage at gøre noget for de ældre for de er jo alene i alt det her. Og de keder sig!

Jeg får pip! Hvornår helvedet har private interesser pludselig fået lov til overhovedet at blive trukket ind i corona-krisens boksering? Og sig mig; hvad bilder folk sig i det hele taget ind? hvorfor tror man at ens private interesser står højere end det kollektive fællesskab og behovet for lade afgørelserne være så centreret og som muligt? Det er jo ikke den 39årige Bente Jensen (der lige har fået sit første barn; Per Emil Oliver) der overhovedet skal have en mening. Jo hvis hun er forsker og har forsket i fx pandemier, udbredelser heraf eller vira, eller hvis hun er uddannet med kolber i øerne og har læst tykke kemi-bøger, så er det hende. Men hvis hun bare har en holdning så må hun holde kæft! Lige som alle os andre der stadig har en tro på at forskere og andre højtuddannede personel nok skal bane vejen og svinge taktstokken for os andre. Det er sgu da logik at dem der ved mest om emnet også er dem der bestemmer. Jeg blander mig sjældent i hvordan Bente Jensen på 39 passer sit barn. Måske Bente Jensen skulle holde kæft og lade være med at blande sig i andres speciale.


Det værste er dog at Søren Pape, fra Det Konserverede Folkeparti, udtalte at han synes det bør være en politisk beslutning hvordan Danmark åbnes op. Der bliver jeg lige nødt til at tilføje N-E-J!!! Det bør IKKE være politisk funderet. Det bør være forskningsbaseret. Virus er et studie der i den grad hører hjemme på universitetet. Det næsten noget nær et textbook-eksempel. Studier i virus, sygdomme mv er ikke politiske – det er evidensbaseret. Jeg vil skide på om SF har en socialistisk holdning til hvordan corona-virus udvikler sig i Danmark. Det rager mig! Jeg vil ha at vi spørger forskerne hvordan de forslår at vi åbner Danmark op og så kan de svinge taktstokken overfor politikerne der så kan lade tankerne defunderer ned i samfundet med lovgivning osv. Men bland da for guds skyld politikernes holdning totalt uden om dette. Politikere fatter hat – til gengæld har vi fire universiteter i Danmark med et hav af forskere. Spørg da for helvedet dem. Og lad være med at lytte til Bente Jensen på 39. Hun er totalt overflødig.

Sunday, April 26, 2020 12:06:08 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik
# Tuesday, April 7, 2020

Suk. Dagen derpå: I går Mette Frederiksen fortalte om hvordan vi langsomt så småt bør åbne lidt op og få enkelte af samfundets hjul igang igen. Det sker bla med de små børn der nu skal tilbage i vuggestue – og folkeskolebørn frem til 5. klasse ligeså.

Og straks flyver white trash-forældre til tastaturet og begynder at oprette facebook-grupper om at deres lille karl-emil tilhvertifald ikke skal tilbage til virkeligheden og være prøvekanin for regeringens covid-19-forsøg.

Man bliver satme så træt i knolden. Jeg er helt sikker på at samtlige forældre der melder sig ind i alle de her lorte-grupper på facebook også er medlem af gruppen hvor man er helt overbevist om at det er 5G-netværket der spreder corona!

Fat nu bare at der ligger glimragende argumenter bagved analysen og at I, ja, jer white-trash-forældre, ikke på nogen måde har de forhåndenværende analyser, beregninger og dokumenter der ligger til grund for regeringens udfald. Ja! I kender jeres børn bedst, men I aner intet om samfundet og analysen heraf. Hvad med at vi overlod den del til nogen der faktisk havde styr på det modsat jer der ikke aner en tødel om hvad de laver på Statens Serum-institut og i Sundhedsstyrelsen. ‘Skomager! bliv ved din last’ som man siger. Det kunne lige så godt ha været 'White trash… hold din mund og lad dem der ved noget om vira føre ordet for du ved nada!’. Hvis vi skal lytte til dig går samfundet i bakgear.


Jeg føler mig iøvrigt ret overbevist om at det er samme white trash-familie der også tror på at C-vitaminer og vinterbadning kan hindre corona. Måske de også har meldt sig ind i facebook-gruppen for folk der tror at det er 5G-netværket der spreder corona.

Tuesday, April 7, 2020 6:34:17 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | white trash
# Saturday, March 14, 2020

Ja! så fik medierne pludselig massere at skrive om. Pressemøder i et væk. Live-udsendelser. Læger der maner til besindighed osv.

Og folk der hamstrer! Og lige netop folk der hamstrer er der en helt særlig plads til i Helvedet. Jeg er edermame godt træt af at folk kan få sig til det. I 1998, hvor der var ‘gærkrise’ var forudsætningen at landets (europæiske) lastvognschauffører strejkede og fødevarer kom lidt senere frem end normalt. Der var et gran af logik bag hamstringen. Men denne gang er det satme for meget. Og toiletpapir? hvad helvedet skal I med 36.000 ruller toiletpapir? Jeg håber edermame at I slider røven i stykker.

Jeg kørte i Føtex på vej hjem fra arbejde i fredags blot for at købe ind til frokosten. Heldigvis var der ikke så mange mennesker som frygtet (ca halvt af hvad der er på en normal dag kl 16). Men det nye var at folk brugte vogne istedet for kurve. Jeg ser normalt aldrig nogen tage vogne men folk havde stort set kun vogne. Fair nok! der var massere af vare og man kunne få hvad man ville ha. Og lad det endelig forblive sådan.

Og nu til al brokket:

1) Hele sidste uge og forrige uge sad jeg brokkede mig højlydt over at myndighederne var aaaalt for slappe i deres holdning til folk der gerne vil på skiferie. Selvfølgelig skal dansken da tage til Italien og stå på ski! Gu’ fanden skal han da ej! Luk nu for helvedet ned så vi kan få begrænset rejseaktiviteterne!

2) Og til folk derude: det her gælder jo ikke om at undgå at få corona og sygdommen covid19. Det her gælder om ikke at smitte folk hvis immunforsvar har det skidt. Som rask borger uden skavanker på max 60 år så kommer du helt sikkert til at få covid19 på et tidspunkt. Og du vil med ret stor sandsynlighed overleve det. Den kollektive øvelse nu er at undgå at belaste sundhedssystemet og det gøres som nævnt ved ikke at smitte de sårbare. Så hold dig nu inden døre og lad være med at tage ud. Lad være med at ses med venner og lad være med at gå unødigt ud af døren. Jeg forventer at jeg ikke kommer ud de næste 14 dage. Du burde gøre det samme! Bestil maden online – enten takeaway eller Osuma eller Nemlig.

3) Og gud hvor er jeg sur over at de danskere der er i udlandet. Folk der rejser ud og kommer tilbage til Danmark i de her dage skulle sendes i karantæne – både fordi de har lille hjernekapacitet, men også for at være sikker på at de ikke er smittet. Hvor giver det dog ustyrligt meget lidt mening at hoppe på flyveren og rejse ud og hjem igen. Tag jer nu sammen!

Saturday, March 14, 2020 2:51:53 PM UTC  #    Comments [0] -
corona
Navigation
Archive
<March 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
28123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)