en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Monday, February 22, 2021
Jeg faktisk rimelig træt af åndsbollede personage der efter 4 dage med fine tal kræver genåbning NU! Og der plejer ikke at gå ret mange timer fra Sundhedsstyrelsen har opgivet smittetallene for corona til at den første erhvervsdrivende står klar og siger at deres branche overhovedet ikke vil volde problemer.
Nu er der så bare sket det at den kollektive hjerneblødning har ramt SF der nu sammen med oppositionen har et flertal uden om regeringen. Det ene spørgsmål som ingen svare på er: 'hvordan forholder man sig til at corona er totalt ligeglad?'. For corona er, muligvis overraskende for knaldperler og politikere med hjerneblødninger, totalt ligeglad med om du hedder Bente og har en frisørsallon eller Tina og har en negle-beauty-shop. Corona skal nok gøre sit for at smitte med lynets hast alligevel. Se bare på Kolding der på 1 uge er gået fra at være mønster-kommune til nu at være den med de højeste smittetal.
Folk på dælme snart lære at det her er en kollektiv øvelse uden undtagelser. Lyt nu forhelvedet efter istedet for den her massepsykose om at 'min lille lokale negle-sallon virkelig ikke gør det værre'. Pak dit lort, luk din butik ned og lad os løse det her sammen istedet for at insistere på at lige præcis dine børn eller dit erhverv bør undtages. Jeg brækker mig! Det er sgu da heller ikke sjovt for os andre.

Monday, February 22, 2021 2:07:04 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | klaphat | politik | politisk makværk | SF
# Thursday, February 4, 2021
Det er underlige tider vi lever i. Folks hjerner slår fra derude i det ganske danske - og egentlig også i das Umwelt.
TV2Nyhederne i går var spækket med hypotetiske nyheder. Værten lagde ud med at fortælle at 'I aften kommer nyhedsudsendelsen til at handle om hvad der kan gå galt hvis genåbningen sker for hurtigt'. Okay! så vi taler altså om hvad der potentielt kan gå galt hvis politikerne potentielt åbner op om hvad - uuuhm - 3 uger?
Magen til ligegyldige nyheder. TV2-journalister tager så igen rundt og interviewer en masse folk der mener at lige præcis deres arbejde og deres børns skole-whatever snart bør genåbne. Argumentet? det udebliver! Men er det vigtigt? JA!. Det er sgu ikke det der er på indersiden af kraniekassen folk anvender mest af i disse dage.

På samme måde i snakken om vaccinepas. Det er jo en glimrende ide fordi det vil gøre en genåbning af de større events mere mulig. Det gælder cafeer, restauranter men også de helt store som fx festivaller og koncerter vil helt sikkert kunne bruge vaccinepasset. Det er en super god ide. Ved siden af står de 21% af danskerne som ikke vil ha et vaccinepas. Det er totalt mopset og råber alle 'hvad med lille mig'. Når man spørger dem om hvorfor de ikke vil ha vaccinen så er svaret oftest at 'staten skal satme ikke bestemme over mig - jeg har min frihed til at bestemme over mig selv'. Godtså! du har hermed lige benyttet dig af din frihed til at afskære dig selv fra os andre. Og derved opnås et A og et B-hold. Hvis folk benytter sig af deres personlige frihed til at sige nej til vaccinen så må de også acceptere deres valg - det ligger inddirekte i begrebet om 'personlig frihed til at bestemme'. Og hvor længe mon vaccinepasset vil have sin berettigelse? Når corona-niveauet kommer langt nok ned og vi kommer ned på 1-cifrede antal dagligt smittede så tvivler jeg på at vi gider snakke om vaccinepas mere.

Samtidig tænker jeg også at det står soleklart at vaccinen på ingen måde er lavet med den mission at krænke folks personlige frihed. Vaccinen er lavet 100% for sunhedssektoren skyld. Hvis covid19 kunne håndteres af sundhedssektoren, på hospitalerne mv, og der var en reel behandling der gjorde at covid19-forløb bare blev som en hovedpine man kunne få væk med et par panodiler, så ville man jo heller ikke opfinde en vaccine og sætte et så stort apparat igang. Årsagen er til at man opfinder en vaccine er jo netop at undgå at sundhedssektoren overløbes og i værste tilfælde begynder at få impact på alle andre sygdomsforløb - folk der ikke kan indkaldes til kræftpakkebehandling fordi der simpelthen ikke er personale, folk der ikke kan opereres pga manglende personale, akut modtagede trafikuheld der ikke kan behandles pga manglende personale osv. Vaccinen er i bund og grund lavet for at understøtte samfundets sundhedssektor. Og det ville være en katastrofe hvis sundhedssektoren blev lavet om til en ren covid19-sektor.

Jeg er godt klar over at vaccinepasset vil skabe A og B-hold. Men det er også meningen. Og jeg risikerer selv ikke at kunne bruge min NorthSite2021-billet fordi jeg muligvis ikke når at blive vaccineret inden. Men sårn er det! Der er ikke meget at gøre ved det.

Thursday, February 4, 2021 8:34:00 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | vrøvl
# Monday, February 1, 2021
Jeg har egentlig så meget lyst til at bruge krudt på det. Men der findes klaphatte der nu er ved at samles for kollektivt at udstille deres idioti og lave IQ. Bevares! enhver retarderet skal da have lov til at slå på tromme. Men på et tidspunkt tænker jeg også at nu har vi lissom hørt jer. Kunne I ikke tage og finde et andet sted at være dumme sammen?
Jeg skal dog blankt indrømme at jeg er overrasket over at så mange idioter har fundet sammen i Aarhus. Men okay! ifølge nyheder mv så er der blevet kørt læssevis af busser ind fra hele landet.

Og når nu vi er ved pointen så svarer Reddit jo på alt:

Monday, February 1, 2021 10:20:16 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | det er sjovt! grin! | en skør skør verden | klaphat | vrøvl | white trash
# Monday, June 15, 2020

Nu sidder jeg så her igen og lytter til DR P1. Jeg har efterhånden konstateret at det er en røvssyg sendeflade om formiddagen.

Lige nu er det Hjernekassen og 'Nybagt familie' er overskriften. Jeg slukkede efter 3 minutter da det gik op for mig at det igen var den heteroseksuelle der var i centrum. Den heteroseksuelle, hvide familie, der bare har det knaldhamrende godt! Ingen traumer! det mest traumetangerende kvinden kan fortælle er at hun drømte det var Clemens Kjærsgaard der fortalte hende at hun var gravid. Sikke da en hård fødsel! Hvor var det godt at hun ikke var bøsse og skulle ud på det som staten kategoriserer som sortbørsen for at finde en rugemor. Eller andre alternativer – enkelte hvor du heller ikke selv kan lægge gener til. Og så har vi ikke engang snakket om prisskiltet i 100.000-kroners klassen afhængig af din drøm.


Jeg fatter det ikke. Vi har hørt så meget på heteroseksuelle par der mosler frem og skøjter lykkeligt gennem livet. Og nu lige en historie mere. Bare en. Og så for licensbetalernes regning. Sikke noget bras. Hvad med at snakke om de traumer som LGBTQ+-personer går igennem ift det at få børn. Stil dog nogle samfundsrelevante spørgsmål om hvor hårdt det er at finde ud af at samfundet ikke vil ha at du skal ha børn og gør alt for at forhindre det. Inviter et bøssepar i studiet og tag snakken og observer hvor få selvrealiserende muligheder lgbt-folk har i familiesammenhænge.

Det der lorte-50'er-kernefamilie-program med ih-og-åh-og-latte-massage er kun brugbart hvis du en sen nattetime kommer hjem fra en massiv bytur og gerne vil brække dig men to fingre i munden ikke fungerer. Sæt P1 Hjernekassen 'Nybagt familie' på og du vil se en skøn flod af bræk presse sig op gennem dit halsrør.

Du kan nu gå i seng og glemme alt om Hjernekassen. Og dine rettigheder og muligheder for at stifte familie.

Monday, June 15, 2020 7:25:57 AM UTC  #    Comments [0] -
en skør skør verden | lgbt | vrøvl
Navigation
Archive
<March 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
28123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)