en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Monday, February 22, 2021
Jeg faktisk rimelig træt af åndsbollede personage der efter 4 dage med fine tal kræver genåbning NU! Og der plejer ikke at gå ret mange timer fra Sundhedsstyrelsen har opgivet smittetallene for corona til at den første erhvervsdrivende står klar og siger at deres branche overhovedet ikke vil volde problemer.
Nu er der så bare sket det at den kollektive hjerneblødning har ramt SF der nu sammen med oppositionen har et flertal uden om regeringen. Det ene spørgsmål som ingen svare på er: 'hvordan forholder man sig til at corona er totalt ligeglad?'. For corona er, muligvis overraskende for knaldperler og politikere med hjerneblødninger, totalt ligeglad med om du hedder Bente og har en frisørsallon eller Tina og har en negle-beauty-shop. Corona skal nok gøre sit for at smitte med lynets hast alligevel. Se bare på Kolding der på 1 uge er gået fra at være mønster-kommune til nu at være den med de højeste smittetal.
Folk på dælme snart lære at det her er en kollektiv øvelse uden undtagelser. Lyt nu forhelvedet efter istedet for den her massepsykose om at 'min lille lokale negle-sallon virkelig ikke gør det værre'. Pak dit lort, luk din butik ned og lad os løse det her sammen istedet for at insistere på at lige præcis dine børn eller dit erhverv bør undtages. Jeg brækker mig! Det er sgu da heller ikke sjovt for os andre.

Monday, February 22, 2021 2:07:04 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | klaphat | politik | politisk makværk | SF
# Thursday, February 18, 2021
Australien er igang med at lave lovgivning der kræver at Facebook betaler for at facebook-brugere deler nyhedslink. En artikel om dette kan læses her https://www.dr.dk/nyheder/udland/facebook-lukker-nyheder-i-australien-jeg-tror-det-bliver-soelvpapirs-og-klaphatte


Af hvad jeg kan læse og høre mig til så er brugerne sure og i artiklen linket til ovenover udtaler en australskbosat dansker at hun synes facebook er åndssvage (sølvpapirshat eller nærmere klaphat som hun kalder dem).

Det er sjældent jeg er enig med Facebook i noget som helst men lige præcis her er jeg. Det her drejer sig i bund og grund om at den australske regering vil bestemme over hvad facebook er for en webside. Parlementet kræver at facebook som virksomhed betaler penge for noget som facebook ikke er herre over. Eller det er de jo så i den udstrækning at de kan blokkere det HELE. Det er sindssygt så små hjerner der får lov til at lave politik rundt omkring i verden. Det giver ingen mening at man stiller virksomheden til regnskab, og ber virksomheden om at betale afgift, fordi brugerne linker til nyheder der i forvejen er tilgængelige for alle.
1) hvorfor skal Facebook betale for at brugere deler nyheder der i forvejen er gratis?
2) hvorfor mener man at det er facebooks ansvar at brugere deler hvad de har lyst til?
3) hvordan kan man tillade sig at være sur over at facebook retter ind og tilpasser sig således at man overholder lovgivningen? Kunne det ske at man er pigesur over at facebook rent faktisk har et modsvar og at man i bund og grund bare ønsker at facebook betaler uanset hvad?

Når den australskbosatte dansker udtaler sig om at facebook er klaphatte er det fordi hun ikke har forstået noget. I den her sag er det godt nok facebook der lukker adgangen men de gør det af en grund. Og den grund er politisk og hænger på parlamentet. På samme måde som det heller ikke hjælper at tæske en socialrådgiver istedet for dem der laver lovgivningen, på samme måde skal man heller ikke tæske facebook men dem der laver lovgivningen.

Hvis medierne vil have flere penge ind, hvilket det vel i bund og grund handler om, så lav dog de paywalls på diverse websites. I Danmark skal man betale for at bruge pol.dk - det kan man så også introducere i Australien. Man kunne måske ligefrem lave en facebook-app fra diverse mediehuse hvor man så kunne se nyheder fra de medier man betalte for.

Det her med at bonne facebook for noget som brugerne gør viser man ikke har forstået hvad det drejer sig om. Specielt fordi man bliver pigesur når facebook retter ind efter lovgivningen og man derved ikke fik sin vilje om at krasse penge ind. Kom ind i kampen! få nogle politikere der fatter hvad IT er.

Thursday, February 18, 2021 11:13:00 AM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | politik | politisk makværk | vrøvl
# Wednesday, February 10, 2021
Der har været en del i medierne omkring hospitalsdirektører på Sjælland der på mystisk vis pludselig er blevet vaccineret.
En af direktørerne har selv sagt at 'der var ikke flere at stikke i', formuleret på en anden måde: hætteglasset ville gå til spilde hvis han ikke blev stukket. Og samtidig har han argumenteret at han ser sig selv som en meget vigtig person der leder et helt hospital som en hærfører i krig så at han blev vaccineret var nødvendigt. Meget poetisk og malerisk iøvrigt.
Man kan så diskuttere om den skideballe han har fået er lige så poetisk og malerisk. Region Sjællands regionsråd har sendt en skideballe til de 14 hospitalsdirektører der har ment at de da skulle have vaccinen foran alle andre fordi hætteglasset ikke skulle gå til spilde nu hvor der alligevel ikke var frontpersonale ved siden af som kunne få vaccinen (en påstand som er blevet modsagt af netop frontpersonale).

Dejligt når direktører bliver irettesat.

Historien kan findes her https://ekstrabladet.dk/nationen/foerst-fik-direktoerer-vaccine-nu-faar-de-kaempe-skideballe/8469124

Wednesday, February 10, 2021 5:50:09 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | klaphat | politik | politisk makværk | vrøvl
# Monday, February 1, 2021
Jeg har egentlig så meget lyst til at bruge krudt på det. Men der findes klaphatte der nu er ved at samles for kollektivt at udstille deres idioti og lave IQ. Bevares! enhver retarderet skal da have lov til at slå på tromme. Men på et tidspunkt tænker jeg også at nu har vi lissom hørt jer. Kunne I ikke tage og finde et andet sted at være dumme sammen?
Jeg skal dog blankt indrømme at jeg er overrasket over at så mange idioter har fundet sammen i Aarhus. Men okay! ifølge nyheder mv så er der blevet kørt læssevis af busser ind fra hele landet.

Og når nu vi er ved pointen så svarer Reddit jo på alt:

Monday, February 1, 2021 10:20:16 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | det er sjovt! grin! | en skør skør verden | klaphat | vrøvl | white trash
# Wednesday, January 20, 2021
Hvor er det egentlig trist at nyhederne på DR og TV2 efterhånden kun består af 1) dagens coronatal oplæst, 2) en ny gruppering der føler at de præcis nu bør undtages corona-restriktioner, 3) en ny gruppering der vil rykkes frem i vaccine-køen, 4) vejrudsigten.

Der er sågar lameass borgerforslag (https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06469) hvor folk der åbenbart ikke fik nok sendetid i nyhederne nu brækker sig på borgerforslag.dk om at de altså helt seriøst mener at de selv skal undtages for corona-restriktionerne. Min bare røv!
I den forbindelse vil jeg gerne komme med anekdote fra det virkelige liv hvor Christine Cordsen, journalist på DR, spurgte vores allesammens helt Brostrøm, om det ikke gav mening at pædagogmedhjælperne skulle foran i vaccine-køen. Til det svarede Brostrøm: 'hvem skal så vige pladsen for pædagogmedhjælperne?'. Et yderst relevant svar som kan trækkes ned over mange af de klaphatte der mener deres agenda er vigtigst. Man kunne også omformulere spørgsmålet lidt: 'hvem i samfundet skal vige pladsen så netop du kan blive undtaget corona-restriktionerne?'. Personligt vil jeg sgu da ikke acceptere at højskoler og efterskoler får særbehandling på bekostning af mig og alle mulige andre. Corona er et kollektivt problem der rammer os alle - ikke kun 'nogle'. Og det er der så åbenbart mange tonedøve mennesker der ikke helt forstår. Gud bedre det!

Wednesday, January 20, 2021 12:21:53 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | politik | vrøvl | corona
# Friday, May 15, 2020

Jeg er holdt op med at se nyheder på TV!

Jeps! Den er god nok!

Jeg er nemtlig _så_ træt af at høre på hvordan diverse journalister forsøger at grave åndssvage grupperinger i befolkningen op, putte en mirkofon op i kæften på dem og spørge dem hvad de mener om at deres gruppering ikke kan få lov til at selvrealisere.

Jeg er så træt af alle de ego-hoveder og white-trash ude i befolkningen der mener at »nu må det satme snart være nok med det der corona!«. Det tager max 5 sekunder at vende tanken om det overhovedet er realistiske krav – men næææhnej… det er sgu da ikke meget forlangt at sige »ja det er fint! men overvej lige om corona er totalt ligeglad med at du føler dig understimuleret«.

Jeg er rystet i min grundvold over journalisters tilgang.

Først var det 6-9. klasserne: alle forældre er nu så trætte af deres børn så de VIL, død og pine, ha dem tilbage i folkeskolen – uanset om der er corona, pest eller ebola. Og journalisterne propper den ene mirkofon efter den anden op i kæften på disse forældre. For de skal sgu da ha lov til at brokke sig. Og Kaare Quist er mindst lige så skeptisk når han summerer op. Jeg brækker mig.

Ugen efter er det de ældre på plejehjem der får mikrofonen: ja for man kan jo dø af kedsomhed og det er sgu da også åh-så-synd for dem at de ikke har familien til at kunne komme på besøg. Og rationalet er jo stadig helt væk: corona er sgu da pisse ligeglad. Men de ældre: næææhnej. Det skal fandme ha besøg – uanset om de så får corona og dør! og også her propper den ene journalist efter den anden gerne fyrre mikrofoner op i snuden på både den ældre og alle pårørende så de kan udtale sig om hvor skrækkeligt det er for Marie Amalie der nu har siddet på plejehjemme i halvanden måned mens barnebarnet Oliva Emilia har trisset rundt derhjemme uden at kunne smitte komme på besøg hos bedste.

Ugen efter er det noget så random som zoologisk have. De må ikke åbne. Eller det må de faktisk godt ifølge loven men ministeren mener noget mellem linjerne. Og igen kører journalisterne ud på gaden og interviewer en gennemsnitlig tyk dansker: »hvad synes du om det« og pølse-Henning svarer selvfølgelig, nærmest castet, »vi vil fandme i zoo! og det skal være nu! bum!«. Kaare Quist samler igen op i en lettere tilranet omgang påtaget medlidenhed hvor han blot omskriver pøle-Hennings kommentar til rigsdansk.

Ugen efter kommer turen så til ARoS (Aarhus' kunstmuseum) hvor direktøren siger på åben skærmen »jamen vi åbner altså bare«. Mirkofoner op i snuden på diverse igen. Alle vil gerne på ARoS. Ministeren siger dagen efter »det er super! ARoS kan forvente dagbøder af 150.000 kroner såfremt de åbner«. ARoS forbliver lukket.

Ugen efter er det det synderjydske mindretal der er ved at få pisset i kog. Nogle danskere bor nemlig på den anden side af grænsen og de er ved at være godt gale i skralden over at de ikke kan komme ind i Danmark. For hvorfor helvedet kan de ikke det når hele synderjylland har vist sig at være corona-frit? Endelig en journalist der på P1, under et interview med den lokale sprøjte-journalist, siger »nu er det jo nok ikke jer man frygter – Tyskland og resten af verden kan jo komme ind hvis man åbner grænsen til Tyskland«. Brilliant argument! Men det er ifølge sprøjte-journalisten bare ikke godt nok! De vil fandme ind i Danmark vil de!

Ingen der fremhæver egne behov over seriøsiteten i corna-nedlukket bør overhovedet kunne få tildelt en mirkofon. Jeg er uforstående overfor mediernes håndtering og enorme tendens til mikrofon-holderi overfor lokale klaphatte der har egocentriske behov. Vi har indtil videre undgået overrendte hospitaler. Dødstallet er lavt. Mine damer og herre. Det er ikke kommet ud af det blå – der er en årsag til de gode tal.


Fat det nu!

Friday, May 15, 2020 4:00:50 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | klaphat | white trash
# Saturday, February 1, 2020

Jeg vil bare lige kort sige at TV2 igen har gjort sig mester i at være totalt ubrugelig.

Sagen kort: Beboere og pårørende er åbenbart ikke tilfredse med et plejehjem i Aarhus Kommune. TV2 spørger en beboer om lov til at sætte kamera op på beboerens værelse, og får ja.

Kameraet filmer de ansatte løbende over en uge – vel at mærke uden at de er bekendt med det.

Jeg har sjældent hørt noget så svinsk. Hvis jeg blev videoovervåget på min arbejdsplads uden at jeg vidste det ville jeg godt nok også føle mig krænket. Og at det så er meningen at det skal danne grundlag for en dokumentar der sendes på landsdækkende TV er mig totalt ubegribeligt. Hvor fanden er selvindsigten henne? TV2 Dokumentar, Troels Jørgensen, siger til BT at skjult kamera er et redskab som i særlige tilfælde kan bruges hvor der er stærkt begrundet mistanke om kritisable forhold.

Arhmen for helvedet da. Det er sgu da den mest narcissistiske og højrøvede holdning jeg længe har hørt. Så hvis man har mistanke om at noget er galt derude i samfundet så skal vi da bare skrue nogle kameraer op og overvåge uden at folk aner det? Og hvis der er nogen der brokker sig så påråber man sig bare en narcissistisk tilgang og basically siger at journalisme er tilstrækkeligt højrøvet og trumfer menigmands rettigheder – helt uden at spørge. For journalismen er jo et værktøj. Pyt med rettigheder og lovgivning: journalismen kan ikke bremses!

Træk lige hovedet ud af din egen røv Troels. Gider du?


Aarhus Kommune har meldt sagen til politiet – læs BT-artiklen her.

Saturday, February 1, 2020 9:30:03 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | vrøvl
Navigation
Archive
<March 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
28123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)