en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Wednesday, January 27, 2021
Så landede holdkæft-bolchet lige direkte i munden på landsformanden for minkavlere og Venstre.
Taktisk sparket ind i gabet på de to ovenstående har socialdemokratiet lukket kæften på dem begge.
18,8 mia i erstatning til minkavlere. Regionalformanden for minkavlere i vestjylland (var det vist) var ude at sige at han da gerne havde set en højere erstatning, men at han da var tilfreds med beløbet. Nåh!
DR Nyheders økonomiske journalist fortalte at beløbet er givet udfra tabt arbejdsfortjeneste i 10 år. 10 fucking år!!! Hver dansker betaler 3.000 kroner for kollektivt at nå de 18,8 mia. Langt de fleste minkavlere vil når erstatningen er udbetalt stå med et plus på bankbogen på mellem 3 og 4 mio kroner. Dvs gælden er væk og de kan nu gå ud og handle for 3-4 mio kroner. De få hvor gælden ikke bliver betalt af erstatningen skal nok forvente gældssanering. For når man alligevel trækker 18,8 mia op af statskassen tænker jeg ikke det er umuligt at statskassen bare gældssanerer nu man alligevel bare tager den 'på beløbet' som det hedder for os andre.

Det er uhørt at staten kompenserer for tabt arbejdsfortjeneste i 10 år. Det er sindssygt! Selvfølgelig skal minkavlere erstattes for at staten har lukket deres erhverv - ehm - for har staten så egentlig det? Formanden for minkavlerne kom i et interview til at sige at nu havde de fleste minkavlere jo alligevel kørt alle deres bedste avlsdyr til Polen... vi lader den lige stå... avlsdyr er sendt til Polen? Smart? Tjek!

Så hvad er der reelt set at erstatte hvis avlsdyrene, og dermed overlevelses-forsikringen for dansk minkavler-erhverv alligevel befinder sig i Polen (og let kan transporteres tilbage og være med til opdræt af ny bestand)? Ja jeg spørger bare.

For mig lyder det som om 18,8 mia er totalt overdrevet erstatning til et erhverv der om få år kan komme ud af skyggen via avlsdyrene i Polen.
Anlægssummen for Storebæltsbroen var 26 mia. Vi giver en næsten komplet Storebæltsbro til et helt erhverv.

Og så udestår hele snakken om hvad så med de andre erhverv som enten lider, er tvunget i knæ, eller er lukket?

Wednesday, January 27, 2021 9:38:10 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | socdem-fnidder
# Saturday, January 25, 2020

For satan hvor er det ligegyldigt det udspil som er blevet til lov om at homoer må give blod. I 2010 skrev jeg en omgang brok til Bloddonere i Danmark og brokkede mig over at jeg ikke måtte være bloddoner. Dengang svarede de, som forventet, rimelig ligegyldigt. Det var dengang. På 10 år er man så nået frem til det forslag der lige er trådt i kraft. Et totalt ligegyldigt forslag er hvad man kunne komme frem til.

Det er ren symbolpolitik venner! Og jeg skulle hilse og sige at det virker!

Jeg blev, dagen efter, antastet af en smilende kollega der troede at nu var ligestillingen kørt i hus, og hun spurgte glad om jeg havde hørt at jeg nu også måtte donere blod!? Jeg slukkede hurtigt hendes glade ansigt med netop den ene sætning der gør hele lovforslaget ubrugeligt: »jaja – men man skal så også lige ha holdt sig fra sex i fire måneder først ikk!«.

Og det er det der gør ‘tiltaget’ totalt ubrugeligt.

LGTB Danmark har også udtalt at de godt er klar over at stort set alle homo-mænd stadig vil være udelukket fra muligheden at donere blod. Og så er det sgu da kun symbolpolitik der er tilbage når selv NGO’en ved det er noget lort. Jeg siger ikke at bøsser har meget sex. Jeg siger bare at hvis man trak samme krav ned over hovedet på heteroseksuelle mænd så ville man også afskære en så urimelig høj procentsats at man nok ikke kunne leve med rest-mængden qua det generelle behov for bloddonere der i forvejen vistnok er højt.

Ministeren, Martin Heunicke, vender selvfølgelig det hele på hovedet og udtaler at Danmark nu er blandt de mest progressive på området.

Jajaaah… det svarer vel omtrent til at en maratonløber betragter en millimeter som næsten-i-mål. Så skal man satme også frem med bullshit-superlativerne for at kunne få noget positivt ud af det lovforslag.

Hvor er det ringe gået. Minus 1 point til dig Magnus Heunicke. Hvis du var homo, ville du så kunne donere blod eller ville du være totalt udelukket med dit eget nye lovforslag?

Saturday, January 25, 2020 8:45:00 PM UTC  #    Comments [0] -
politisk makværk | socdem-fnidder
Navigation
Archive
<March 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
28123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)