en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Wednesday, February 24, 2021
Jakob Elleman betragtede sig i går som 'udsmidt' fra forhandlingerne om slækning af restriktionerne. Og det er givet vis korrekt. Hvis det er korrekt hvad han sagde da han kom ud fra forhandlingerne ift de krav Venstre havde, så tænker jeg at jeg også ville ha smidt ham ud hvis jeg var medister.
Oppositionen har igen indtaget sin plads: 'vi vil det modsatte uanset om det er ukonstruktivt'. Bevares -  der skal altid være plads til ideologi og politiske farver; det er jo det der skaber et demokrati, men at være Rasmus Modsat bare 'fordi' har jeg ikke meget tilovers for og derfor bliver man så også smidt ud.
Der er ingen der skal og kan kunne konkurrere mod videnskaben. Mødre der mener at nu er det altså tid til at lille Gurli kommer i skole, eller Bente der snart mener at nu må hendes frisør-sallon da forhelvedet  snart få lov at åbne, alle står de op imod videnskaben som indtil videre har fået os igennem corona sådan forholdsvist godt. Politikerne har være ude og rose matematikerne og diverse forskere for at ramme 100% bulls eye i forudsigelser udfra et hav af parametre. Det at kunne forudsige præcise modeller er et enormt stærkt matematisk værktøj og det voldsomt nødvendigt at vi anvender det i så stor udstrækning som muligt og ikke falder til patten og begynder at åbne op bare fordi Venstre og blå blok vil lege Rasmus Modsat eller at Bente snart er træt af at hendes frisørsallon er lukket.

Iøvrigt har SF vendt på en tallerken og mener nu at der er for meget krise til at kunne åbne op som de ellers annoncerede at de ville forlange sammen med blå blok.

Jeg betragter Venstre og blå bloks tilgang som rent politisk drilleri der ikke skal tages meget seriøst. Og jeg vil give Rosenkrantz-Theil ret i at det er for useriøst at komme og forlange genåbning midt i en krise. Man får næsten lyst til at spørge om blå blok overhovedet er klar over hvilken planet de er på.

Wednesday, February 24, 2021 8:37:59 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | vrøvl
# Thursday, February 18, 2021
Australien er igang med at lave lovgivning der kræver at Facebook betaler for at facebook-brugere deler nyhedslink. En artikel om dette kan læses her https://www.dr.dk/nyheder/udland/facebook-lukker-nyheder-i-australien-jeg-tror-det-bliver-soelvpapirs-og-klaphatte


Af hvad jeg kan læse og høre mig til så er brugerne sure og i artiklen linket til ovenover udtaler en australskbosat dansker at hun synes facebook er åndssvage (sølvpapirshat eller nærmere klaphat som hun kalder dem).

Det er sjældent jeg er enig med Facebook i noget som helst men lige præcis her er jeg. Det her drejer sig i bund og grund om at den australske regering vil bestemme over hvad facebook er for en webside. Parlementet kræver at facebook som virksomhed betaler penge for noget som facebook ikke er herre over. Eller det er de jo så i den udstrækning at de kan blokkere det HELE. Det er sindssygt så små hjerner der får lov til at lave politik rundt omkring i verden. Det giver ingen mening at man stiller virksomheden til regnskab, og ber virksomheden om at betale afgift, fordi brugerne linker til nyheder der i forvejen er tilgængelige for alle.
1) hvorfor skal Facebook betale for at brugere deler nyheder der i forvejen er gratis?
2) hvorfor mener man at det er facebooks ansvar at brugere deler hvad de har lyst til?
3) hvordan kan man tillade sig at være sur over at facebook retter ind og tilpasser sig således at man overholder lovgivningen? Kunne det ske at man er pigesur over at facebook rent faktisk har et modsvar og at man i bund og grund bare ønsker at facebook betaler uanset hvad?

Når den australskbosatte dansker udtaler sig om at facebook er klaphatte er det fordi hun ikke har forstået noget. I den her sag er det godt nok facebook der lukker adgangen men de gør det af en grund. Og den grund er politisk og hænger på parlamentet. På samme måde som det heller ikke hjælper at tæske en socialrådgiver istedet for dem der laver lovgivningen, på samme måde skal man heller ikke tæske facebook men dem der laver lovgivningen.

Hvis medierne vil have flere penge ind, hvilket det vel i bund og grund handler om, så lav dog de paywalls på diverse websites. I Danmark skal man betale for at bruge pol.dk - det kan man så også introducere i Australien. Man kunne måske ligefrem lave en facebook-app fra diverse mediehuse hvor man så kunne se nyheder fra de medier man betalte for.

Det her med at bonne facebook for noget som brugerne gør viser man ikke har forstået hvad det drejer sig om. Specielt fordi man bliver pigesur når facebook retter ind efter lovgivningen og man derved ikke fik sin vilje om at krasse penge ind. Kom ind i kampen! få nogle politikere der fatter hvad IT er.

Thursday, February 18, 2021 11:13:00 AM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | politik | politisk makværk | vrøvl
# Wednesday, February 10, 2021
Der har været en del i medierne omkring hospitalsdirektører på Sjælland der på mystisk vis pludselig er blevet vaccineret.
En af direktørerne har selv sagt at 'der var ikke flere at stikke i', formuleret på en anden måde: hætteglasset ville gå til spilde hvis han ikke blev stukket. Og samtidig har han argumenteret at han ser sig selv som en meget vigtig person der leder et helt hospital som en hærfører i krig så at han blev vaccineret var nødvendigt. Meget poetisk og malerisk iøvrigt.
Man kan så diskuttere om den skideballe han har fået er lige så poetisk og malerisk. Region Sjællands regionsråd har sendt en skideballe til de 14 hospitalsdirektører der har ment at de da skulle have vaccinen foran alle andre fordi hætteglasset ikke skulle gå til spilde nu hvor der alligevel ikke var frontpersonale ved siden af som kunne få vaccinen (en påstand som er blevet modsagt af netop frontpersonale).

Dejligt når direktører bliver irettesat.

Historien kan findes her https://ekstrabladet.dk/nationen/foerst-fik-direktoerer-vaccine-nu-faar-de-kaempe-skideballe/8469124

Wednesday, February 10, 2021 5:50:09 PM UTC  #    Comments [0] -
corona | klaphat | politik | politisk makværk | vrøvl
# Tuesday, February 9, 2021
Jeg forstår det ikke helt.
AstraZeneca har lavet den her vaccine med en effektivitet omkring 60%. Det er vel også fint nok på sin vis men er det så også det? AstraZeneca ligger på ca 60% mens moderna og pfizer/BioNtech er på ca 90%. Forskere har været ude og sige at man nok ikke helt kan sammenligne effektivitets-procenten da forsøgene har været forskellige.

Læg dertil oven i at et sydafrikansk studie der netop er offentliggjort hvor 3.000 personer fik placebo og 3.000 andre fik AstraZeneca viste at ca lige mange fik covid19. Så AstraZenecas vaccine har ingen effekt på den sydafrikanske mutationer. Dertil kommer så også at forskere har været ude og sige at det ikke er en god ide at shoppe vacciner forstået på den måde at man først tager AstraZeneca og så måske bagefter tager en pfizer/BioNtech.

Samtidig kunne man i sidste uge læse at den engelske mutation over i England nu havde muteret sig selv til den såkaldte brasilianske mutant. Med andre ord så muterer covid konstant og det er blot et spørgsmål om tid før vi ser den sydafrikanske variant i Danmark. Og gæt hvem der så lige så godt kunne ha fået placebo? jeps! alle dem der tog AstraZeneca's vaccine.
For Sydafrikas vedkommende betød det iøvrigt at de stoppede vaccineprogrammet.

Og hvor stiller det os så? jeg skal muligvis inden for overskuelig fremtid til Sydafrika da vi er opskrevet som adoptanter. Jeg tror ikke jeg vil takke ja til AstraZeneca's vaccine - ifølge forsøget nævnt ovenover kan jeg lige så godt tage placebo.

Som forsvar skal det dog siges at AstraZeneca som de andre vacciner også formår, gør et evt sygdomsforløb med corona mildere. Så i bund og grund forhindrer vaccinen de trælse forløb og eftersignet, også som de andre vacciner, forhindrer den død.

Den anden side af sagen er at Seruminstituttet nu er begyndt at drive politisk kampagne når de er ude og sige at AstraZenecas vaccine er fantastisk. Det runger jo lidt hult. Og det er grimt og det skal de holde sig fra. Istedet skulle de tage og snakke om tal, statistik mv så man kan blive oplyst. Det tangerer nærmest lobby-arbejde at høre dem udtale sig i øjeblikket. Men jeg forstår det da godt... hvis Seruminstituttet gik ud og sagde at der var to kvaliteter af vaccinen så er det klart at de vil brænde inde med AstraZeneca - og det er sikkert meget dyrt og kan skubbe hele vaccine-planen en del.

Lad politikerne om at lave sundhedspolitik, så lader vi Seruminstituttet om at lave sundhed. Sådan burde det være.

Tuesday, February 9, 2021 11:35:49 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | politik | vrøvl
# Thursday, February 4, 2021
Det er underlige tider vi lever i. Folks hjerner slår fra derude i det ganske danske - og egentlig også i das Umwelt.
TV2Nyhederne i går var spækket med hypotetiske nyheder. Værten lagde ud med at fortælle at 'I aften kommer nyhedsudsendelsen til at handle om hvad der kan gå galt hvis genåbningen sker for hurtigt'. Okay! så vi taler altså om hvad der potentielt kan gå galt hvis politikerne potentielt åbner op om hvad - uuuhm - 3 uger?
Magen til ligegyldige nyheder. TV2-journalister tager så igen rundt og interviewer en masse folk der mener at lige præcis deres arbejde og deres børns skole-whatever snart bør genåbne. Argumentet? det udebliver! Men er det vigtigt? JA!. Det er sgu ikke det der er på indersiden af kraniekassen folk anvender mest af i disse dage.

På samme måde i snakken om vaccinepas. Det er jo en glimrende ide fordi det vil gøre en genåbning af de større events mere mulig. Det gælder cafeer, restauranter men også de helt store som fx festivaller og koncerter vil helt sikkert kunne bruge vaccinepasset. Det er en super god ide. Ved siden af står de 21% af danskerne som ikke vil ha et vaccinepas. Det er totalt mopset og råber alle 'hvad med lille mig'. Når man spørger dem om hvorfor de ikke vil ha vaccinen så er svaret oftest at 'staten skal satme ikke bestemme over mig - jeg har min frihed til at bestemme over mig selv'. Godtså! du har hermed lige benyttet dig af din frihed til at afskære dig selv fra os andre. Og derved opnås et A og et B-hold. Hvis folk benytter sig af deres personlige frihed til at sige nej til vaccinen så må de også acceptere deres valg - det ligger inddirekte i begrebet om 'personlig frihed til at bestemme'. Og hvor længe mon vaccinepasset vil have sin berettigelse? Når corona-niveauet kommer langt nok ned og vi kommer ned på 1-cifrede antal dagligt smittede så tvivler jeg på at vi gider snakke om vaccinepas mere.

Samtidig tænker jeg også at det står soleklart at vaccinen på ingen måde er lavet med den mission at krænke folks personlige frihed. Vaccinen er lavet 100% for sunhedssektoren skyld. Hvis covid19 kunne håndteres af sundhedssektoren, på hospitalerne mv, og der var en reel behandling der gjorde at covid19-forløb bare blev som en hovedpine man kunne få væk med et par panodiler, så ville man jo heller ikke opfinde en vaccine og sætte et så stort apparat igang. Årsagen er til at man opfinder en vaccine er jo netop at undgå at sundhedssektoren overløbes og i værste tilfælde begynder at få impact på alle andre sygdomsforløb - folk der ikke kan indkaldes til kræftpakkebehandling fordi der simpelthen ikke er personale, folk der ikke kan opereres pga manglende personale, akut modtagede trafikuheld der ikke kan behandles pga manglende personale osv. Vaccinen er i bund og grund lavet for at understøtte samfundets sundhedssektor. Og det ville være en katastrofe hvis sundhedssektoren blev lavet om til en ren covid19-sektor.

Jeg er godt klar over at vaccinepasset vil skabe A og B-hold. Men det er også meningen. Og jeg risikerer selv ikke at kunne bruge min NorthSite2021-billet fordi jeg muligvis ikke når at blive vaccineret inden. Men sårn er det! Der er ikke meget at gøre ved det.

Thursday, February 4, 2021 8:34:00 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | en skør skør verden | vrøvl
# Tuesday, February 2, 2021
Endnu et ofre har måtte lide døden i det efterhånden latterlige, men gennemsyrende fænomen omkring krænkelsesparathed. Nogen, højst sandsynlig fra woke-generationen har fundet ud af at det billede der er trykt på emballagen til Tørsleffs vaniljebøtter, iøvrigt siden 1935, er racistisk. Jeg gentager den lige: billedet er åbenbart racistisk!

Manden på billedet er en elefantpasser der kom til Aalborg Zoo med to elefanter fra Colombo. Dette skete i 1935 og tegneren Henrik Laub valgte at forevige elefantpasserens ansigtsudtryk som kom til at pryde emballagen. Det er et super flot motiv og klassificere som kunst der senere er lavet til plakat. Flot emballage. Flot plakat.

Om jeg begriber hvor det racistiske eller bekymrende i dette motiv er. Jeg er så træt af woke-generationen der ser røde flag overalt. Manden er fåkking elefantpasser. Der er intet racistisk i dette. Det er ikke engang reference til kolonitiden. Hold kæft hvor var der mange der var sorte i 1935. Og hold kæft hvor var der mange der var hvide i 1935. Og hvorfor må man ikke ha' et billede af en sort mand på en emballagebøtte? Hvis det nu var en hvid mand der var elefantpasser og afbilledet på bøtten, var det så et problem? Isåfald så har vi et voldsomt problem (istedet for bare et problem).

Der er satme mange produkter der har påtrykte billeder på emballagen af alt muligt ligegyldigt. Man kan diskuttere hvor relevant en elefantpasser er på en vaniljebøtte, men det er satme et flot billede og jeg fatter ikke at woke-generationen partout skal have lov til at ødelægge alt. De burde satme sættes på plads.

Af samme grund skrev jeg til Tørsleff og orienterede dem om at jeg aldrig ville købe deres vaniljepulver mere førend elefantmanden kom tilbage.

Tuesday, February 2, 2021 1:21:08 PM UTC  #    Comments [0] -
krænkelsesparathed | vrøvl | woke-generationen
# Monday, February 1, 2021
Jeg har egentlig så meget lyst til at bruge krudt på det. Men der findes klaphatte der nu er ved at samles for kollektivt at udstille deres idioti og lave IQ. Bevares! enhver retarderet skal da have lov til at slå på tromme. Men på et tidspunkt tænker jeg også at nu har vi lissom hørt jer. Kunne I ikke tage og finde et andet sted at være dumme sammen?
Jeg skal dog blankt indrømme at jeg er overrasket over at så mange idioter har fundet sammen i Aarhus. Men okay! ifølge nyheder mv så er der blevet kørt læssevis af busser ind fra hele landet.

Og når nu vi er ved pointen så svarer Reddit jo på alt:

Monday, February 1, 2021 10:20:16 AM UTC  #    Comments [0] -
corona | det er sjovt! grin! | en skør skør verden | klaphat | vrøvl | white trash
# Wednesday, January 20, 2021
Hvor er det egentlig trist at nyhederne på DR og TV2 efterhånden kun består af 1) dagens coronatal oplæst, 2) en ny gruppering der føler at de præcis nu bør undtages corona-restriktioner, 3) en ny gruppering der vil rykkes frem i vaccine-køen, 4) vejrudsigten.

Der er sågar lameass borgerforslag (https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06469) hvor folk der åbenbart ikke fik nok sendetid i nyhederne nu brækker sig på borgerforslag.dk om at de altså helt seriøst mener at de selv skal undtages for corona-restriktionerne. Min bare røv!
I den forbindelse vil jeg gerne komme med anekdote fra det virkelige liv hvor Christine Cordsen, journalist på DR, spurgte vores allesammens helt Brostrøm, om det ikke gav mening at pædagogmedhjælperne skulle foran i vaccine-køen. Til det svarede Brostrøm: 'hvem skal så vige pladsen for pædagogmedhjælperne?'. Et yderst relevant svar som kan trækkes ned over mange af de klaphatte der mener deres agenda er vigtigst. Man kunne også omformulere spørgsmålet lidt: 'hvem i samfundet skal vige pladsen så netop du kan blive undtaget corona-restriktionerne?'. Personligt vil jeg sgu da ikke acceptere at højskoler og efterskoler får særbehandling på bekostning af mig og alle mulige andre. Corona er et kollektivt problem der rammer os alle - ikke kun 'nogle'. Og det er der så åbenbart mange tonedøve mennesker der ikke helt forstår. Gud bedre det!

Wednesday, January 20, 2021 12:21:53 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | politik | vrøvl | corona
# Monday, June 15, 2020

Nu sidder jeg så her igen og lytter til DR P1. Jeg har efterhånden konstateret at det er en røvssyg sendeflade om formiddagen.

Lige nu er det Hjernekassen og 'Nybagt familie' er overskriften. Jeg slukkede efter 3 minutter da det gik op for mig at det igen var den heteroseksuelle der var i centrum. Den heteroseksuelle, hvide familie, der bare har det knaldhamrende godt! Ingen traumer! det mest traumetangerende kvinden kan fortælle er at hun drømte det var Clemens Kjærsgaard der fortalte hende at hun var gravid. Sikke da en hård fødsel! Hvor var det godt at hun ikke var bøsse og skulle ud på det som staten kategoriserer som sortbørsen for at finde en rugemor. Eller andre alternativer – enkelte hvor du heller ikke selv kan lægge gener til. Og så har vi ikke engang snakket om prisskiltet i 100.000-kroners klassen afhængig af din drøm.


Jeg fatter det ikke. Vi har hørt så meget på heteroseksuelle par der mosler frem og skøjter lykkeligt gennem livet. Og nu lige en historie mere. Bare en. Og så for licensbetalernes regning. Sikke noget bras. Hvad med at snakke om de traumer som LGBTQ+-personer går igennem ift det at få børn. Stil dog nogle samfundsrelevante spørgsmål om hvor hårdt det er at finde ud af at samfundet ikke vil ha at du skal ha børn og gør alt for at forhindre det. Inviter et bøssepar i studiet og tag snakken og observer hvor få selvrealiserende muligheder lgbt-folk har i familiesammenhænge.

Det der lorte-50'er-kernefamilie-program med ih-og-åh-og-latte-massage er kun brugbart hvis du en sen nattetime kommer hjem fra en massiv bytur og gerne vil brække dig men to fingre i munden ikke fungerer. Sæt P1 Hjernekassen 'Nybagt familie' på og du vil se en skøn flod af bræk presse sig op gennem dit halsrør.

Du kan nu gå i seng og glemme alt om Hjernekassen. Og dine rettigheder og muligheder for at stifte familie.

Monday, June 15, 2020 7:25:57 AM UTC  #    Comments [0] -
en skør skør verden | lgbt | vrøvl
# Saturday, May 30, 2020

Dansk Erhverv skriver »I har glemt København« i en artikel af DR.dk. Jeg tænker bare næææh! København er en by i Danmark – og intet mere eller mindre. Hvis nogen har glemt noget er det netop at København blot er en by i Danmark. Jeg vil skide på Dansk Erhvervs selvcentrede holdning til deres elskede by.

Saturday, May 30, 2020 4:56:29 PM UTC  #    Comments [0] -
politik | vrøvl
# Tuesday, February 18, 2020
Jeg har før brokket mig over Dansk Sprognævns lemfældige holdning til det danske sprog. Endnu en nyhed bekræfter blot dette: læs her.
Sagen kort: Dansk Sprognævn sætter deres studentermedhjælpere til at se 'Ex on the Beach' for at studere nye danske ord. Ordene ryger direkte ind i ordbogen 'Nye ord i dansk'. Hvis der er noget jeg er træt af så er det Dansk Sprognævns overflødiggørelse af sig selv. Med den attitude, om at man ser det som sin vigtigste opgave at følge sprogets udvikling, så har man tabt alt. Hvorfor skal ord fra 'Ex on the Beach' stryge direkte ind i en ordbog om nye ord på dansk? hvorfor ikke lige vente nogle år og se om ordene overlever og så evt smide dem ind? Er det nødvendigt at kaste ord ind i ordbogen konstance bare fordi en hjernetom ex-kærste på en strand har sagt ordet 'blue balls' eller brugt ord som fx 'fløde' i en anden kontekst?

I såfald har jeg mange ord jeg gerne vil have med. Heriblandt en omskrivning af ordet 'klaphat' som i min betydning ikke er en grim fodboldhat man har på til VM i Mexico. Derimod betegner 'klaphat' nogenlunde min holdning om Dansk Sprognævn - en blanding af ordene 'fjols', 'irriterende' og 'ignorant'.

Lad nu være med at være så fandes progressive! Hvis alle ord fra et bimbo-program på TV3 skal sprøjtes ind i en eller anden ordbog, så vil samtlige danske ord i sproget få ny betydning. Dronningen over dem alle må være Amalies evigt fordummende sætninger - de skal sgu da ikke danne præcedens for hvordan vi andre taler og skriver.

Kom nu ind i kampen.

Tuesday, February 18, 2020 2:20:09 PM UTC  #    Comments [0] -
dansk skrognævn | vrøvl
# Saturday, February 1, 2020

Jeg vil bare lige kort sige at TV2 igen har gjort sig mester i at være totalt ubrugelig.

Sagen kort: Beboere og pårørende er åbenbart ikke tilfredse med et plejehjem i Aarhus Kommune. TV2 spørger en beboer om lov til at sætte kamera op på beboerens værelse, og får ja.

Kameraet filmer de ansatte løbende over en uge – vel at mærke uden at de er bekendt med det.

Jeg har sjældent hørt noget så svinsk. Hvis jeg blev videoovervåget på min arbejdsplads uden at jeg vidste det ville jeg godt nok også føle mig krænket. Og at det så er meningen at det skal danne grundlag for en dokumentar der sendes på landsdækkende TV er mig totalt ubegribeligt. Hvor fanden er selvindsigten henne? TV2 Dokumentar, Troels Jørgensen, siger til BT at skjult kamera er et redskab som i særlige tilfælde kan bruges hvor der er stærkt begrundet mistanke om kritisable forhold.

Arhmen for helvedet da. Det er sgu da den mest narcissistiske og højrøvede holdning jeg længe har hørt. Så hvis man har mistanke om at noget er galt derude i samfundet så skal vi da bare skrue nogle kameraer op og overvåge uden at folk aner det? Og hvis der er nogen der brokker sig så påråber man sig bare en narcissistisk tilgang og basically siger at journalisme er tilstrækkeligt højrøvet og trumfer menigmands rettigheder – helt uden at spørge. For journalismen er jo et værktøj. Pyt med rettigheder og lovgivning: journalismen kan ikke bremses!

Træk lige hovedet ud af din egen røv Troels. Gider du?


Aarhus Kommune har meldt sagen til politiet – læs BT-artiklen her.

Saturday, February 1, 2020 9:30:03 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | vrøvl
# Monday, January 27, 2020

Endelig fik De Radigale deres egen medicin at smage!

Hold kæft hvor har jeg savnet denne vendetta. Hele Thorning-regeringen var plaget af en impotens hvor stort set alt rødt og socialdemokratisk politik fik en våd klud i hovedet af De Radigale. Til gengæld bollede De Radigale så også uden om. Mens gnisterne lynede ud af soc-dem og de røde så gik De Radigale i seng med oppositionen – vel at mærke mens de stadig udgjorde regeringen med de røde. Det smadrede den røde side af fløjen og alt imens røde folk hoppede fra borde og skibet brændte ned, så udtalte Frau Vestager blot »sådan er det jo!«. Najs – skide godt for sammenholdet, der!

Behovet for en tilpas stor hævn kan dårligt beskrives. I fire lange år der var som en mørk ørkenvandring, smadrede De Radigale den røde blokpolitik. Man kan sige at blokpolitik er noget lort – det ved jeg ikke, men ligefrem at modarbejde en regering man selv har peget på, er mig en gåde.

Den konkrete, petit sag, måler sig ikke med en tilstrækkelig vendetta – men den er et skridt på vejen!


Sagen er egentlig ret ukompliceret: siden Blackstone begyndte at opkøbe ejendomme og smadre lejemarkedet i fx København, har regeringen set et behov for at gribe ind. Forhandlingerne er igang og pludselig springer De Radigales Jens Rohde fra over en eller anden bagatel. Og som den radikal han er kigger han selvfølgelig mod oppositionen (thi der jo ikke er tradition for hos De Radigale at holde sig inden for mindretalsregeringens ramme) og udmelder ganske kort tid efter at der nok kommer til at ske en aftale uden om regeringen. Samme dag, om aftenen, går den socialdemokratiske boligminister, Kaare Dybvad ud og lukker aftalen med DF, SF, Alternative og Enhedslisten. Altså uden De Radigale. Som man jo ville mene sidder riiiimelig tæt på regeringen (de har trods alt selv peget på rød blok som regering). Men ikke tættere end at de bliver pænt forbigået.

Jeg er totalt ligeglad med den politisk uenighed mellem De Radigale og rød blok – pointen er at De Radigale gør hvad de er bedst til: skider på blokken, opfører sig som en forkælet spradebasse og forsøger igen-igen-igen at køre solo. Denne gang bliver de dog overhalet i eget spil og blev godt og grundigt sat politisk på plads.

Dygtigt arbejde fra Socialdemokratiet og DF (der jo altid har haft et horn i siden på De Radigale vel at mærke).

Sløjfen på sagen kom dog da Kaare Dybvad kom med udmeldingen om forliget klokken 1900. Klokken 1905 meldte Jens Rohde hus-forbi til en ellers planlagt deltagelse i Debatten på DR2 om netop samme emne: nyt boligforlig.

Jens Rohde forsøger efterfølgende at redde ansigt med udtalelser (til DR) som »Jeg har hele tiden sagt at meningen med aftalen var at ministeren skulle sætte sig for bordenden igen.«. Hold kæft en omgang vrøvl. Og hvordan var det så lige at utroskab med blå blok skulle hjælpe med at få en rød minister tilbage til bordenden. Det er sgu da klart at en rød minister ikke bare føler, men ER, kørt over hvis der er et blåt flertal. En rød minister kan intet stille op hvis blå blok kan tælle til 90. Tak til Jens Rohde for at lave det hele om til en omgang ubrugeligt ordgejl.

Monday, January 27, 2020 8:09:00 PM UTC  #    Comments [0] -
politik | politisk makværk | radigal | vrøvl
# Sunday, January 26, 2020

Så er der lige røget endnu en stribe lam og får i Ulfborg!

Jeg tager spåkonehatten på og forudsiger kæmpe-artikler på DR, TV2 og alle de andre fladpandede medier. Til sidst ender det med at en eller anden politiker forslår at vi bygger en Trump-inspireret mur rundt om Ulfborg. Muren døber vi Ulfborg Mauer. Der skal være grænsepost, pigtråd og voldgrav med syre. Dansk Folkeparti øjner muligheden for at oprette et asylcenter i Ulfborg (sjovt nok er der også, nederst på bagerst side i budgetforslaget, inkluderet en omfartsvej rundt om Mariager… Kim Christiansen? er det dig?).

Ulfbjergs borgere er rasende. De skal nu bruge pas for at komme ud af Ulfborg. Ministeren udtaler at »det var godt nok ikke meningen! det må I virkelig rundstykke! det var jo kun ulven vi ville isolere!«.

Kort tid efter besøger CNN Ulfborg og på deres blog skriver de at det er verdens smukkeste sted og alle bør rejse til Ulfborg. Trump udtaler at han helt vildt gerne vil besøge Danmark og Ulfborg. Dronningen ringer, lettere forvirret, til Ulfborg istedet for Trump og inviterer Ulfborg til Danmark. Så prøver Mette Frederiksen, via Twitter, at invitere Trump til Ulfborg. Men nu vil Trump kun besøge Ulfborg hvis han kan få lov til at købe Ulfborg.

Det vil Mette og dronningen ikke være med til, og Trump aflyser sit statsbesøg. Greta Thunberg svarer i den sammenhæng Trump med: »how dare you!?«, hvorefter hun falder grædende om i en ode til ulve og deres rå levevis i den barske natur i Ulfborg. En journalist tager et billede af den grædende, fallerede Thunberg, men i avisen er Greta klippet ud af billedet og tilbage i billedet er kun en bygning som også er smuk. Greta udtaler igen på Twitter »how dare you!?« og nu er hun også helt sikker på at hun ved hvad racisme er!

Beboerne i Ulfborg City, dem der ikke er blevet spist endnu, er ved at være ret utilfredse med at deres by har fået international opmærksomhed. For samtidig har man også fundet ud af at Ulfborg er den bystat i verdenen der udleder mest CO2. Det var Trump der fandt ud af det efter han blev afvist af nede-Mette og dronning-M.

Det hele ender med at ministeren-for-det-hele får Worlds Best (det danske kondom-firma i Aarhus) til at lave et Mega Ultra XXL King-size-kondom der kan lægges uden om Ulfborg så man kan isolere CO2’en (som egentlig bare var bullshit-bingo fra Trump).

Til sidst, qua de manglende beboere i Ulfborg og det stigende antal ulve, besluttes det at kaste militærets overskudslager af granater fra Afghanistan-krigen ud over Ulfborg og jævne det med jorden. Missionen udføres, og af resterne bygges en ny by ved navn Ulvborg (til minde om alle de ulve man smadrede).

Slut prut finale.

Sunday, January 26, 2020 8:59:10 PM UTC  #    Comments [0] -
vrøvl
Navigation
Archive
<March 2021>
SunMonTueWedThuFriSat
28123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 37
This Year: 13
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)