en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Monday, June 15, 2020

Nu sidder jeg så her igen og lytter til DR P1. Jeg har efterhånden konstateret at det er en røvssyg sendeflade om formiddagen.

Lige nu er det Hjernekassen og 'Nybagt familie' er overskriften. Jeg slukkede efter 3 minutter da det gik op for mig at det igen var den heteroseksuelle der var i centrum. Den heteroseksuelle, hvide familie, der bare har det knaldhamrende godt! Ingen traumer! det mest traumetangerende kvinden kan fortælle er at hun drømte det var Clemens Kjærsgaard der fortalte hende at hun var gravid. Sikke da en hård fødsel! Hvor var det godt at hun ikke var bøsse og skulle ud på det som staten kategoriserer som sortbørsen for at finde en rugemor. Eller andre alternativer – enkelte hvor du heller ikke selv kan lægge gener til. Og så har vi ikke engang snakket om prisskiltet i 100.000-kroners klassen afhængig af din drøm.


Jeg fatter det ikke. Vi har hørt så meget på heteroseksuelle par der mosler frem og skøjter lykkeligt gennem livet. Og nu lige en historie mere. Bare en. Og så for licensbetalernes regning. Sikke noget bras. Hvad med at snakke om de traumer som LGBTQ+-personer går igennem ift det at få børn. Stil dog nogle samfundsrelevante spørgsmål om hvor hårdt det er at finde ud af at samfundet ikke vil ha at du skal ha børn og gør alt for at forhindre det. Inviter et bøssepar i studiet og tag snakken og observer hvor få selvrealiserende muligheder lgbt-folk har i familiesammenhænge.

Det der lorte-50'er-kernefamilie-program med ih-og-åh-og-latte-massage er kun brugbart hvis du en sen nattetime kommer hjem fra en massiv bytur og gerne vil brække dig men to fingre i munden ikke fungerer. Sæt P1 Hjernekassen 'Nybagt familie' på og du vil se en skøn flod af bræk presse sig op gennem dit halsrør.

Du kan nu gå i seng og glemme alt om Hjernekassen. Og dine rettigheder og muligheder for at stifte familie.

Monday, June 15, 2020 7:25:57 AM UTC  #    Comments [0] -
en skør skør verden | lgbt | vrøvl
# Saturday, May 30, 2020

Dansk Erhverv skriver »I har glemt København« i en artikel af DR.dk. Jeg tænker bare næææh! København er en by i Danmark – og intet mere eller mindre. Hvis nogen har glemt noget er det netop at København blot er en by i Danmark. Jeg vil skide på Dansk Erhvervs selvcentrede holdning til deres elskede by.

Saturday, May 30, 2020 4:56:29 PM UTC  #    Comments [0] -
politik | vrøvl
# Tuesday, February 18, 2020
Tuesday, February 18, 2020 2:20:09 PM UTC  #    Comments [0] -
dansk skrognævn | vrøvl
# Saturday, February 1, 2020

Jeg vil bare lige kort sige at TV2 igen har gjort sig mester i at være totalt ubrugelig.

Sagen kort: Beboere og pårørende er åbenbart ikke tilfredse med et plejehjem i Aarhus Kommune. TV2 spørger en beboer om lov til at sætte kamera op på beboerens værelse, og får ja.

Kameraet filmer de ansatte løbende over en uge – vel at mærke uden at de er bekendt med det.

Jeg har sjældent hørt noget så svinsk. Hvis jeg blev videoovervåget på min arbejdsplads uden at jeg vidste det ville jeg godt nok også føle mig krænket. Og at det så er meningen at det skal danne grundlag for en dokumentar der sendes på landsdækkende TV er mig totalt ubegribeligt. Hvor fanden er selvindsigten henne? TV2 Dokumentar, Troels Jørgensen, siger til BT at skjult kamera er et redskab som i særlige tilfælde kan bruges hvor der er stærkt begrundet mistanke om kritisable forhold.

Arhmen for helvedet da. Det er sgu da den mest narcissistiske og højrøvede holdning jeg længe har hørt. Så hvis man har mistanke om at noget er galt derude i samfundet så skal vi da bare skrue nogle kameraer op og overvåge uden at folk aner det? Og hvis der er nogen der brokker sig så påråber man sig bare en narcissistisk tilgang og basically siger at journalisme er tilstrækkeligt højrøvet og trumfer menigmands rettigheder – helt uden at spørge. For journalismen er jo et værktøj. Pyt med rettigheder og lovgivning: journalismen kan ikke bremses!

Træk lige hovedet ud af din egen røv Troels. Gider du?


Aarhus Kommune har meldt sagen til politiet – læs BT-artiklen her.

Saturday, February 1, 2020 9:30:03 PM UTC  #    Comments [0] -
klaphat | vrøvl
# Monday, January 27, 2020

Endelig fik De Radigale deres egen medicin at smage!

Hold kæft hvor har jeg savnet denne vendetta. Hele Thorning-regeringen var plaget af en impotens hvor stort set alt rødt og socialdemokratisk politik fik en våd klud i hovedet af De Radigale. Til gengæld bollede De Radigale så også uden om. Mens gnisterne lynede ud af soc-dem og de røde så gik De Radigale i seng med oppositionen – vel at mærke mens de stadig udgjorde regeringen med de røde. Det smadrede den røde side af fløjen og alt imens røde folk hoppede fra borde og skibet brændte ned, så udtalte Frau Vestager blot »sådan er det jo!«. Najs – skide godt for sammenholdet, der!

Behovet for en tilpas stor hævn kan dårligt beskrives. I fire lange år der var som en mørk ørkenvandring, smadrede De Radigale den røde blokpolitik. Man kan sige at blokpolitik er noget lort – det ved jeg ikke, men ligefrem at modarbejde en regering man selv har peget på, er mig en gåde.

Den konkrete, petit sag, måler sig ikke med en tilstrækkelig vendetta – men den er et skridt på vejen!


Sagen er egentlig ret ukompliceret: siden Blackstone begyndte at opkøbe ejendomme og smadre lejemarkedet i fx København, har regeringen set et behov for at gribe ind. Forhandlingerne er igang og pludselig springer De Radigales Jens Rohde fra over en eller anden bagatel. Og som den radikal han er kigger han selvfølgelig mod oppositionen (thi der jo ikke er tradition for hos De Radigale at holde sig inden for mindretalsregeringens ramme) og udmelder ganske kort tid efter at der nok kommer til at ske en aftale uden om regeringen. Samme dag, om aftenen, går den socialdemokratiske boligminister, Kaare Dybvad ud og lukker aftalen med DF, SF, Alternative og Enhedslisten. Altså uden De Radigale. Som man jo ville mene sidder riiiimelig tæt på regeringen (de har trods alt selv peget på rød blok som regering). Men ikke tættere end at de bliver pænt forbigået.

Jeg er totalt ligeglad med den politisk uenighed mellem De Radigale og rød blok – pointen er at De Radigale gør hvad de er bedst til: skider på blokken, opfører sig som en forkælet spradebasse og forsøger igen-igen-igen at køre solo. Denne gang bliver de dog overhalet i eget spil og blev godt og grundigt sat politisk på plads.

Dygtigt arbejde fra Socialdemokratiet og DF (der jo altid har haft et horn i siden på De Radigale vel at mærke).

Sløjfen på sagen kom dog da Kaare Dybvad kom med udmeldingen om forliget klokken 1900. Klokken 1905 meldte Jens Rohde hus-forbi til en ellers planlagt deltagelse i Debatten på DR2 om netop samme emne: nyt boligforlig.

Jens Rohde forsøger efterfølgende at redde ansigt med udtalelser (til DR) som »Jeg har hele tiden sagt at meningen med aftalen var at ministeren skulle sætte sig for bordenden igen.«. Hold kæft en omgang vrøvl. Og hvordan var det så lige at utroskab med blå blok skulle hjælpe med at få en rød minister tilbage til bordenden. Det er sgu da klart at en rød minister ikke bare føler, men ER, kørt over hvis der er et blåt flertal. En rød minister kan intet stille op hvis blå blok kan tælle til 90. Tak til Jens Rohde for at lave det hele om til en omgang ubrugeligt ordgejl.

Monday, January 27, 2020 8:09:00 PM UTC  #    Comments [0] -
politik | politisk makværk | radigal | vrøvl
# Sunday, January 26, 2020

Så er der lige røget endnu en stribe lam og får i Ulfborg!

Jeg tager spåkonehatten på og forudsiger kæmpe-artikler på DR, TV2 og alle de andre fladpandede medier. Til sidst ender det med at en eller anden politiker forslår at vi bygger en Trump-inspireret mur rundt om Ulfborg. Muren døber vi Ulfborg Mauer. Der skal være grænsepost, pigtråd og voldgrav med syre. Dansk Folkeparti øjner muligheden for at oprette et asylcenter i Ulfborg (sjovt nok er der også, nederst på bagerst side i budgetforslaget, inkluderet en omfartsvej rundt om Mariager… Kim Christiansen? er det dig?).

Ulfbjergs borgere er rasende. De skal nu bruge pas for at komme ud af Ulfborg. Ministeren udtaler at »det var godt nok ikke meningen! det må I virkelig rundstykke! det var jo kun ulven vi ville isolere!«.

Kort tid efter besøger CNN Ulfborg og på deres blog skriver de at det er verdens smukkeste sted og alle bør rejse til Ulfborg. Trump udtaler at han helt vildt gerne vil besøge Danmark og Ulfborg. Dronningen ringer, lettere forvirret, til Ulfborg istedet for Trump og inviterer Ulfborg til Danmark. Så prøver Mette Frederiksen, via Twitter, at invitere Trump til Ulfborg. Men nu vil Trump kun besøge Ulfborg hvis han kan få lov til at købe Ulfborg.

Det vil Mette og dronningen ikke være med til, og Trump aflyser sit statsbesøg. Greta Thunberg svarer i den sammenhæng Trump med: »how dare you!?«, hvorefter hun falder grædende om i en ode til ulve og deres rå levevis i den barske natur i Ulfborg. En journalist tager et billede af den grædende, fallerede Thunberg, men i avisen er Greta klippet ud af billedet og tilbage i billedet er kun en bygning som også er smuk. Greta udtaler igen på Twitter »how dare you!?« og nu er hun også helt sikker på at hun ved hvad racisme er!

Beboerne i Ulfborg City, dem der ikke er blevet spist endnu, er ved at være ret utilfredse med at deres by har fået international opmærksomhed. For samtidig har man også fundet ud af at Ulfborg er den bystat i verdenen der udleder mest CO2. Det var Trump der fandt ud af det efter han blev afvist af nede-Mette og dronning-M.

Det hele ender med at ministeren-for-det-hele får Worlds Best (det danske kondom-firma i Aarhus) til at lave et Mega Ultra XXL King-size-kondom der kan lægges uden om Ulfborg så man kan isolere CO2’en (som egentlig bare var bullshit-bingo fra Trump).

Til sidst, qua de manglende beboere i Ulfborg og det stigende antal ulve, besluttes det at kaste militærets overskudslager af granater fra Afghanistan-krigen ud over Ulfborg og jævne det med jorden. Missionen udføres, og af resterne bygges en ny by ved navn Ulvborg (til minde om alle de ulve man smadrede).

Slut prut finale.

Sunday, January 26, 2020 8:59:10 PM UTC  #    Comments [0] -
vrøvl
Navigation
Archive
<October 2020>
SunMonTueWedThuFriSat
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2020
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 24
This Year: 24
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 2
Themes
Pick a theme:
All Content © 2020, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)