en aarhusianer ser... noget... RSS 2.0
# Tuesday, April 7, 2020
# Saturday, March 14, 2020

Ja! så fik medierne pludselig massere at skrive om. Pressemøder i et væk. Live-udsendelser. Læger der maner til besindighed osv.

Og folk der hamstrer! Og lige netop folk der hamstrer er der en helt særlig plads til i Helvedet. Jeg er edermame godt træt af at folk kan få sig til det. I 1998, hvor der var ‘gærkrise’ var forudsætningen at landets (europæiske) lastvognschauffører strejkede og fødevarer kom lidt senere frem end normalt. Der var et gran af logik bag hamstringen. Men denne gang er det satme for meget. Og toiletpapir? hvad helvedet skal I med 36.000 ruller toiletpapir? Jeg håber edermame at I slider røven i stykker.

Jeg kørte i Føtex på vej hjem fra arbejde i fredags blot for at købe ind til frokosten. Heldigvis var der ikke så mange mennesker som frygtet (ca halvt af hvad der er på en normal dag kl 16). Men det nye var at folk brugte vogne istedet for kurve. Jeg ser normalt aldrig nogen tage vogne men folk havde stort set kun vogne. Fair nok! der var massere af vare og man kunne få hvad man ville ha. Og lad det endelig forblive sådan.

Og nu til al brokket:

1) Hele sidste uge og forrige uge sad jeg brokkede mig højlydt over at myndighederne var aaaalt for slappe i deres holdning til folk der gerne vil på skiferie. Selvfølgelig skal dansken da tage til Italien og stå på ski! Gu’ fanden skal han da ej! Luk nu for helvedet ned så vi kan få begrænset rejseaktiviteterne!

2) Og til folk derude: det her gælder jo ikke om at undgå at få corona og sygdommen covid19. Det her gælder om ikke at smitte folk hvis immunforsvar har det skidt. Som rask borger uden skavanker på max 60 år så kommer du helt sikkert til at få covid19 på et tidspunkt. Og du vil med ret stor sandsynlighed overleve det. Den kollektive øvelse nu er at undgå at belaste sundhedssystemet og det gøres som nævnt ved ikke at smitte de sårbare. Så hold dig nu inden døre og lad være med at tage ud. Lad være med at ses med venner og lad være med at gå unødigt ud af døren. Jeg forventer at jeg ikke kommer ud de næste 14 dage. Du burde gøre det samme! Bestil maden online – enten takeaway eller Osuma eller Nemlig.

3) Og gud hvor er jeg sur over at de danskere der er i udlandet. Folk der rejser ud og kommer tilbage til Danmark i de her dage skulle sendes i karantæne – både fordi de har lille hjernekapacitet, men også for at være sikker på at de ikke er smittet. Hvor giver det dog ustyrligt meget lidt mening at hoppe på flyveren og rejse ud og hjem igen. Tag jer nu sammen!

Saturday, March 14, 2020 2:51:53 PM UTC  #    Comments [0] -
corona
# Tuesday, February 18, 2020
Tuesday, February 18, 2020 2:20:09 PM UTC  #    Comments [0] -
dansk skrognævn | vrøvl
# Saturday, February 15, 2020

Der findes mange ting der kan sætte mit pis i kåååg. Og en af de ting er de komplet latterlige amerikanske traditioner der vælter ind over hegnet og som die dumme Dänen lystigt lapper i sig. Og nu fx valentins dag som ingen alligevel fatter en bjælle af men som Interflora og diverse af samme støbning helt sikkert mener at vi skal gøre en fest ud af. Og kan man blive fri? næh! det kan man sådan set ikke. Fx på reddit hvor amerikaner-homoer i gruppen r/askgaybros kostant græder snot over ikke at have en date på valentins dag. Jeg har startet fem kommentarspor med tag-dig-nu-for-helvedet-sammen! og slette dem før jeg fik dem sendt, fordi det som på facebook, ikke er populært at ruske op i tabermentaliteten.

Men det er taberagtigt. Det er lame ass klammo. Og jeg er træt af man synes det er cool bare at hente lårt ind over grænsen. Og nej! Det har intet med nationalisme og alt muligt andet som man kunne skyde mig i skoen. Det her handler om at man hovedløst bare gør ting fordi andre gør det. Som en flok lemminger der løber i en retningen og ud over skrænten og væk var de. Præcis som når Dansk Sprognævn gør det legit at stave mayonnaise som majonæse; der sker præcis det at 1) en flok lallende idioter begynder at skrive »majonæse« istedet for »mayonnaise«. 2) det ser andre folk – fx på facebook, og så skriver de også »majonæse« for det er jo lettere. 3) til sidst skriver halvdelen af 9. klasse »majonæse« i den danske stil de kampsveder for at aflevere til eksamen. 4) Dansk Sprognævn, som har erklæret at de ikke udvikler sproget men istedet følger sprogets udvikling – grrrrr – konstaterer at mange staver forkert, så nu gør de det lovligt at stave forkert.

Og det er det samme der sker her: 1) en flok lallende idioter synes at valentins er fedt. 2) naboen synes da også det er fedt. 3) Interflora synes især det er fedt. 4) unge mennesker får mindreværdskomplekser hvis de ikke har en date på valentins dag. 5) Og det er jo ikke fedt! Men så kunne de satme bare lade være med at synes det var fedt til at starte med!!

Skrid nu hjem med alle de dumme amerikanske traditioner! der absolut ingen grund til at adoptere hverken valentins dag, halloween eller hvad fåk de ellers hedder. Men jeg ved godt hvad vej vinden blæser – og mit bud er at vi næste gang skal fejre den amerikanske uafhængighedsdag… 

Saturday, February 15, 2020 10:05:13 PM UTC  #    Comments [0] -

# Wednesday, February 12, 2020

Ja! Vejret kan man jo altid brokke sig over. Jeg er efterhånden godt og grundig træt af 1) blæst, 2) regn, og 3) mere blæst.

Temperaturen sniger sig ned på –25°C og det er generelt bare hundekoldt at stå og vente på bussen om morgnen. For hvem gider cykle med fare for at vælte rundt som en elefant på en bowlingbane? ja det bliver ihvertfald ikke mig! Jeg er færdig med at tage håbløse beslutninger og jeg har besluttet at jeg vil passe på mig selv. Ja okay! det er jo ikke vejret der gør det af med mig, men jeg magter ikke trække mig selv ud i regn og blæst.

Wednesday, February 12, 2020 8:00:31 PM UTC  #    Comments [0] -

Navigation
Archive
<April 2020>
SunMonTueWedThuFriSat
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2020
Oliver
Sign In
Statistics
Total Posts: 24
This Year: 24
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 2
Themes
Pick a theme:
All Content © 2020, Oliver
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)